Dnes vychází DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms

Dnes vychází DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms
15:46, 23.09.2022

Outright Games, přední vydavatel interaktivní zábavy pro celou rodinu, ve spolupráci s Universal Games a Digital Platforms, dnes vydal hru DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms pro Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, a PC.

Fanoušci ikonické série, inspirovaní původní sérií DreamWorks Dragons: The Nine Realms, převezmou kontrolu nad novou generací draků v ohnivém dobrodružství, aby zachránili Thunderovu rodinu a zachránili draky.

Příběh se odehrává 1300 let po událostech z filmu Jak vycvičit draka a fanoušci si mohou zahrát za odvážné Night Light, Thunder a přátele Plowhorna, Feathers a Wu & Wei, kteří se spojí, aby odhalili své jedinečné schopnosti a porazili gigantického draka a odhalili co narušilo mírumilovnou říši draků.

Akce ale nekončí, protože zkušení hráči se mohou podrobit konečné zkoušce v režimu „Challenge Mode“, kde lze úrovně přehrávat se zvýšenými modifikátory obtížnosti. Při průzkumu fantastických říších bude hráče také doprovázet osobitá hudba uznávaného skladatele Chrise Whitera, který pro hru vytvořil orchestrální hudbu.

Klik pro zvětšení (Dnes vychází DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms)


DALŠÍ

CGwillWin