Company of Heroes 3 odloženo

Company of Heroes 3 odloženo
15:28, 05.10.2022

Company of Heroes 3, další hra z uznávané franšízy real time strategií je odložena na 23. 2.2023. Company of Heroes 3 měla vyjít 17.11., ale společnost Relic Entertainment Inc potřebuje nějaký čas navíc, aby mohla pracovat na celkovém vylepšení, vyvážení a doladění hry a zajistili tak hráčům že dostanou kvalitu, kterou očekávají.

Od prvního odhalení hry v červenci 2021 vyzval Relic hráče, aby se přihlásili do CoH-Development, komunitní platformy určené k získávání zpětné vazby o všech oblastech hry. Mnoho jejich cenné zpětné vazby již bylo předloženo, zpracováno a v mnoha případech implementováno. Některé z těchto funkcí a vylepšení byly dnes odhaleny.

• Společnost Relic provedla výrazná vylepšení své zbrusu nové mapy dynamických kampaní, jako je aktualizace nového zásobovacího systému, implementace agresivnější umělé inteligence a rychlejší cestování po mapě prostřednictvím vylepšení přístavů a ​​letišť.

• Studio přidalo silnější zaměření na vizuální ostrost a detaily během bitev vylepšením technologie shaderů. Relic navíc provedl významné změny v celkovém osvětlení CoH3.

• Relic zlepšil okamžitou hru tím, že provedl změny v umístění kamery a poskytl jasnější informace o minimapě. Vylepšení se týká také rozvržení HUD a celkové téma uživatelského rozhraní.

• Možnost hráčů experimentovat s multiplayerovou Pre-Alpha v listopadu 2021 skutečně pomohlo vývojářům významně vylepšit Battlegroups, jejich stromy upgradů, jednotky a schopnosti.

• Relic zkontroloval a vylepšil části voice-over linek, aby se ujistil, že jsou autentické pro konkrétní postavy a jejich původní akcenty obsažené ve hře.

Klik pro zvětšení (Company of Heroes 3 odloženo)

Klik pro zvětšení (Company of Heroes 3 odloženo)

„Práce s komunitou CoH-Dev v posledních letech byla neocenitelnou zkušeností a jsme nesmírně vděční za všechny jejich dosavadní příspěvky k CoH3,“ řekl Justin Dowdeswell, generální ředitel Relic Entertainment. „Chceme nabídnout největší a nejpůsobivější hru v historii naší franšízy, což znamená, že potřebujeme trochu více času na opravu chyb, vyvážení a vylepšení, abychom zajistili, že naši hráči budou mít ten nejlepší zážitek při spuštění hry.“


DALŠÍ

CGwillWin