Dragon Age: Dreadwolf vstupuje do alfy

Dragon Age: Dreadwolf vstupuje do alfy
19:23, 26.10.2022

S neskrývanou hrdostí a k mé upřímné radosti před chvílí vyšlo oznámení od BioWare, že čtvrtý díl Dragon Age s podtitulem Dreadwolf je konečně v alfa stádiu. Na oficiálním DA blogu se o tom rozepsal general manager Gary McKay. Alfa samozřejmě znamená to, že hra ještě zdaleka není u konce, nicméně má pevně zbudované základy, jejichž potenciál se teď bude dál rozvíjet. V příspěvku píše, že na základě feedbacku z mnoha okolních zdrojů, a to včetně komunitních poradců a ověřovatelů kvality, mají dost dobrou představu o tom, na co se chtějí zaměřit primárně. Hovoří o herním tempu a vzhazích mezi postavami, které byly v předchozích hrách klíčovými důvody, proč jsou tak vynikající. Bude se pilovat příběh, aby dával pořádně smysl, výprava, a McKay nezapomněl zmínit, že jde primárně o kvalitativní složky, na kterým zálží fanouškům nejvíce. Ze srdce doufám, že je toto tvrzení pravdivé.

Of course, the game is not finished by any means, but Alpha is one of the most important game development milestones for a number of reasons. First and foremost, we can now turn our sights toward bringing the visual fidelity to its final form and iterating on gameplay features.

Alfa verze hry je tak či tak velkým milníkem, a už teď se můžeme těšit na dodržení některých slibů, jako například to, že se konečně podíváme do města Minrathous, kapitolu Tevinterské říše. Město je postaveno a poháněno magií, což se pochopitelně promítne do jeho vizuální stránky, jež má být v porovnání s městy, která jsme dosud v Dragon Age hrách navštívili, přinejmeněím pozoruhodná. Uvidíme.

Kompletní oznámení najdete v angličtině zde

Klik pro zvětšení (Dragon Age: Dreadwolf vstupuje do alfy)


DALŠÍ

CGwillWin