DLC pre Elden Ring má byť výnimočné svojim rozsahom

DLC pre Elden Ring má byť výnimočné svojim rozsahom
08:14, 08.11.2022

Trúfam si o sebe tvrdiť, že som skromným fanúšikom hier vývojárov FromSoftware, každú z ich hier som dohral minimálne dvakrát a preto, keď som včera večer prechádzal Twitter, tak mňa jedna konkrétna správa zaujala viac než tie ostatné. Konečne sa totižto začína špekulovať o rozšírení pre Elden Ring!



Že by sa mohlo jednať o špekuláciu pomerne solídnu nasvedčoval autor Tweetu GamesRadar+, takže moje zmysly okamžite spozorneli. No a čo som sa dozvedel?

Hneď podnadpis celého článku vo mne vzbudil pomerne zásadné emócie, pretože ten uvádza, že prvé rozšírenie bude pravdepodobne výnimočné, v ten moment som upadol do videoherného raušu a ostatné informácie jeho intenzitu už len zvyšovali.

V článku nájdeme informáciu o tom; že nové DLC by mohlo obsahovať až 30 nových bossov, takže si asi dokážete predstaviť, ako veľký nový svet, alebo časť z neho, sa pred nami môže potencionálne otvoriť. Jediné čo článok neuvádza je dátum vydania. V článku sa ďalej špekuluje o minulých rozšíreniach pre hry od FromSoftware, ale tomu by som až takú váhu neprikladal. Myslím si, že DLC bude vydané až bude v 100% forme, očakávam ho však až v prvom pol roku 2023.


DALŠÍ

CGwillWin