hw
GeForce NOW lze darovat jako vánoční dárek až na rok

GeForce NOW lze darovat jako vánoční dárek až na rok
19:24, 10.11.2022

GeForce NOW nabízí možnost zakoupit blízkým pod stromeček dárkový poukaz. Dostupné jsou v hodnotách 540, 1350 a 2690 Kč. Uplatnit je lze při koupi kterékoliv úrovně placeného členství, tedy jak Priority, tak RTX 3080. Poukaz nejvyšší hodnoty tak zajistí rok, resp. 6 měsíců pohodlného hraní v cloudu s filmovými ray tracingovými efekty nebo s využitím NVIDIA DLSS. Užívat si PC her díky tomu bude možné na široké škále zařízení, která by jinak k tomuto účelu vůbec nebyla vhodná: od Maců nebo starších notebooků přes chytré telefony až po SHIELD TV.

Služba nabízí podporu již více než 1400 her z oblíbených digitálních obchodů. Majitelé placených členství ocení vedle již zmíněných RTXON funkcí také delší dobu jedné herní relace nebo např. prioritní přístup k herním serverům.

Novinky v knihovně

Pro akci Dying Light 2 dnes vychází příběhové DLC "Bloody Ties" a členům GeForce NOW je k dispozici hned od vydání. V případě placených úrovní samozřejmě nechybí podpora ray tracingu a NVIDIA DLSS.

Knihovnu také rozšiřuje desítka titulů, mezi níž nechybí ani Alba: A Wildlife Adventure a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, které budou po nadcházejících 7 dní zdarma na Epic Games. Celý seznam naleznete níže:

The Unliving (Novinka, Steam)
A LIttle to the Left (Novinka, Steam)
Alba: A Wildlife Adventure (Zdarma na Epic Games 10. – 17. 11.)

Shadow Tactics: Blades of the Shogun (Zdarma na Epic Games 10. – 17. 11.)

Yum Yum Cookstar (Novinka, Steam, Nov. 11)
Guns, Gore and Cannoli 2 (Steam)
Heads Will Roll: Downfall (Steam)
Hidden Through Time (Steam)
The Legend of Tianding (Steam)
Railgrade (Epic Games)


DALŠÍ

CGwillWin