hw
5 důvodů proč si vybrat KIVI Smart TV

5 důvodů proč si vybrat KIVI Smart TV
12:07, 24.11.2022

Slevová sezóna Black Friday je v plném proudu – to je vhodná doba pořídit si za skvělou cenu věc, o které už dlouho sníte. Když si vyberete Smart televizor KIVI, získáte nejen špičkové zařízení, které zaujme jasným a kontrastním obrazem, kvalitním zvukem a rychlostí operačního systému. Ale také plnohodnotný mediahub se zábavným obsahem od partnerů – volně přístupný, výhradně pro uživatele KIVI.

Ukrajinská značka KIVI je novým hráčem na českém trhu. Nabízí Smart televizory s úhlopříčkou od 24'' do 65'' s různým rozlišením obrazovky a bezrámečkovým designem. Nejpopulárnější modely jsou vyráběny v bílé barvě, díky čemuž televizory KIVI harmonicky zapadnou do každého interiéru. Technologie používané výrobcem zaručují vysokou kvalitu obrazu na obrazovce: Super Contrast Control umožňuje měnit kontrast v určitých oblastech obrazu během promítání tmavých scén a UltraClear zlepší čistotu obrazu v obsahu s kvalitou pod 4K. HDR v televizorech KIVI je podporováno nejen pro soubory na externích nosičích, ale také při přehrávání streamovaného videa nebo her. Akustický systém byl vyvinut ve spolupráci s japonskou společností JVCKenwood. Smart televizory běží na operačním systému Android TV a jsou certifikovány společnostmi Google, Netflix a Amazon Prime.

Klik pro zvětšení (5 důvodů proč si vybrat KIVI Smart TV)

KIVI se stará o to, aby jejich uživatelé získali snadný a cenově dostupný přístup k obsahu a zábavě. Sbírka aplikací je proto pravidelně aktualizován unikátními nabídkami - volbou KIVI získá uživatel kvalitativně novou úroveň zábavy s úsporami pro rodinný rozpočet. Jaké jsou tedy další výhody Smart televizorů KIVI?

1. Vlastní zábavní aplikace KIVI MEDIA

Vlastní aplikace KIVI MEDIA výrazně zjednodušuje přístup k obsahu. Po vybalení televizoru a připojení k internetu může uživatel okamžitě přejít ke sledování kanálů a filmů, fitness cvičení nebo online hrám. Není třeba vytvářet nebo pamatovat účty z různých platforem, připojovat se k satelitní nebo kabelové TV. Obsah sekcí KIVI Media je lokalizován pro každý trh, a přitom výrobce aktivně pracuje na tom, aby uživatelům v různých zemích poskytl maximální možnosti zábavy.

2. Cloudové hry Boosteroid s bezplatnou zkušební verzí

Boosteroid je jedním ze tří největších poskytovatelů cloudových her v Evropě. Umožňuje hrát moderní počítačové a konzolové hry, jako je Fortnite a GTA 5. Hry se spouštějí na vlastních serverech partnera a přenášejí na obrazovku uživatele prostřednictvím internetu. Řízení probíhá pomocí gamepadu. Zákazníci KIVI získají 60minutovou zkušební dobu na otestování cloudového hraní Boosteroidů.

3. Platforma AirConsole – týmové hry pro rodinu a přátele

Pomocí platformy AirConsole na jednomu Smart televizoru může hrát až 16 hráčů současně. K dispozici je více než 90 unikátních her, které zaujmou děti i dospělé - různé kvízy, "Monopoly", sportovní, akční atd. Zajímavý nápad pro volný čas s rodinou nebo přáteli! Ovládání hry je jednoduché – prostřednictvím bezplatné aplikace AirConsole, kterou je nutné nainstalovat do smartphonů hráčů.

4. 12 měsíců přístupu zdarma k platformě Da Vinci Kids

Da Vinci Kids je mezinárodní vzdělávací zábavní platforma pro děti a rodiny. Její jedinečné pořady a dokumenty podporují motivují experimentování, tvoření a zkoumání. Obsah kanálu určeného pro děti ve věku 7+ je vybírán učiteli – pomáhá rozvíjet sociální a emocionální dovednosti, kreativitu a kritické myšlení. KIVI poskytuje svým zákazníkům 12 měsíců přístupu zdarma k platformě Da Vinci Kids. Kromě přístupu k televizní aplikaci mohou také používat mobilní verzi aplikace s video obsahem, hrami a testy.

5. 3 měsíce přístupu zdarma ke kanálům a filmům SWEET.TV

SWEET.TV je jedna z nejmodernějších evropských streamovacích platforem, která nabízí obsah pro celou rodinu: televizní kanály, filmy, kreslené filmy a seriály na 5 zařízeních v jednom předplatném. Rozsah kvality videa zahrnuje HD a 4K. Speciálně pro zákazníky KIVI SWEET.TV nabízí přístup zdarma do své sbírky na 3 měsíce.

Během sezóny Black Friday partneři KIVI nabízejí Smart televizory za speciální ceny. Skvělá příležitost realizovat sen o Smart TV a získat další výhody. Chcete-li se seznámit s akčními nabídkami, navštivte Marketplace KIVI.

KIVI je ukrajinská společnost založená v roce 2016. Hlavním předmětem podnikání je vývoj a výroba televizorů. V současné době je KIVI mezinárodní společností s distribucí produktů v Evropě a Asii, jejíž evropská kancelář se nachází v Budapešti v Maďarsku. Oddělení Research & Development se nachází na Ukrajině a v Číně.

KIVI se vyrábí ve výrobnách největšího světového smluvního výrobce MTC (Shenzhen, Čína) a splňuje mezinárodní požadavky na kvalitu. KIVI používá komponenty od předních výrobců v Číně, Japonsku, Tchaj-wanu a Jižní Koreji. K dnešnímu dni se prodalo více než 1,5 milionu zařízení.

KIVI je certifikovaným partnerem společností Google a Netflix.


DALŠÍ

CGwillWin