Šerif Hooper by chtěl do God of War

Šerif Hooper by chtěl do God of War
21:10, 04.12.2022

Ne nebojte, určitě se nechystá žádný šílený crossover Stranger Things a God of War (i když bych si dokázal Kratose v Upside Down lehce představit), ale pouze o zbožné přání herce Davida Harboura. Oblíbený představitel šerifa Jima Hoopera, kterého můžeme znát třeba i jako nového Hellboye (sorry, ale Ron Perlman je prostě nepřekonatelný), se nechal slyšet, že by se rád na nějakém budoucím dobrodružství Kratose "herecky podílel".

V rámci rozhovoru pro Video Games FN Harbour mimo jiné uvedl, že se mu moc líbila práce, kterou odvedli tvůrci s jeho kamarádem Richardem Schiffem, který ztvárnil Odina (tady musím souhlasit, i když podle legend víme, že je šmejd první kategorie, jeho pojetí ve hře ho dělá určitým způsobem sympatického, k čemuž určitě přispěl i hlas). David by tak měl o případnou spolupráci zájem, což je pro vývojáře hozená rukavice.

Ostatně Eric Wiliams, který je za Ragnarök zodpovědný, prohlásil, že by v rámci značky rád pokračoval. Šerifovo přání se tak může lehce vyplnit. Nemusíme se přitom bát hned o přeobsazení Kratose, který snad bude na dlouhé roky spojován s Christopherem "Teal'cem" Judgem. Použít ovšem dnes už světoznámého herce pro roli nějakého boha, čekajícího na porážku od Kratose, není tak nepředstavitelný nápad. Počkejme si a uvidíme, zdali se v dohledné budoucnosti (5 let) dočkáme nějakého příběhu z univerza God of War a zdali tam zazní i šerifův hlas.

Na závěr ještě jedna aktuální novinka. S posledním updatem do nového GoW přidali tvůrci také photo mod. Tak se dobře bavte a podělte se případně o svá umělecká díla.


DALŠÍ

CGwillWin