Endless Dungeon si již můžete předobjednat

Endless Dungeon si již můžete předobjednat
23:31, 20.01.2023

Humanoidi, mimozemšťané, kyborgové a ostatní: s velkým potěšením a jen mírným znepokojením oznamujeme, že Endless Dungeon je nyní k dispozici v předobjednávce pro Xbox Series X|S, PlayStation 4 a PlayStation 5, Steam, Epic a Microsoft Store.

Endless Dungeon je rogue-lite taktická akční hra. Sestavte svou skupinu hrdinů a vydejte se směrem k jádru. A nezapomeňte chránit svůj krystal - budete ho potřebovat k přežití!

Může se to zdát těžké, ale uspokojení můžete získat tím, že se pokaždé dostanete o kousek dál, odemknete nové zbraně, hrdiny a odhalíte tajemství černé magie, která vás při každé smrti přivádí zpět…

Endless Dungeon vyjde 18. května na PC, Xbox a PlayStation. Vydání pro Nintendo Switch bude následovat později! Pro ty, kteří hledají fyzickou verzi, je k dispozici edice Day One, kterou si lze předobjednat do vyprodání zásob. Hra bude dodávána s fyzickou verzí artbooku, karetní hrou Crystal Search spolu s digitálními předměty, jako je soundtrack a balíčky skinů. Zní to jako hodně, že? Verzi si můžete vybrat na https://store.endlessdungeon.game. Předobjednávka fyzické edice neposkytne přístup k OpenDev, Closed Beta nebo Early Access.

Klik pro zvětšení (Endless Dungeon si již můžete předobjednat)

DALŠÍ

CGwillWin