Oznámený nový Tomb Raider - mát to však háčik

Oznámený nový Tomb Raider - mát to však háčik
12:55, 02.02.2023

Ako by sme v redakcií povedali - trošku click bait nie? Bohužiaľ táto novinka je trochu click bait a za to sa všetkým fanúšikom CzechGamera ospravedlňujem ale nemohol som si to odpustiť, pretože som sám naletel a tak trošku zákerne som chcel nachytať aj vás!



Séria Tomb Raider ma sprevádza vlastne už od mojich herných začiatkov a vždy táto séria bola tak trochu ikona. Niekedy viac, no a zase niekedy menej. Posledná trilógia za mňa ale patrí k tomu viac, ako k tomu menej... Z toho dôvodu sa neviem dočkať pokračovania.

No ale vráťme sa k aktuálnemu oznámeniu, jedná sa o hru s podtitulom Reloaded a nebude tomu veriť ale ide o mobilnú hru. Áno počuli ste dobre, takže pre mňa podobná rana, ako pri oznámení nového Diabla Immortals....

Aby som nebol len negatívny, tak vidím pozitívne fakt, že sa hra inšpirovala pôvodnými Zelda titulmi takže hru pravdepodobne minimálne vyskúšam. Samozrejme že sa dočkáme verzie pre iOS, Android a pomerne zaujímavou správou je, že hra sa dostane do predplatného Netflix Games.

DALŠÍ

CGwillWin