hw
ENDORFY Arx 700 - prostorné PC skříně s mrazivým interiérem

ENDORFY Arx 700 - prostorné PC skříně s mrazivým interiérem
12:59, 30.05.2023

Právě byla vydána nová řada PC skříní ENDORFY Arx 700 Air a Arx 700 ARGB vyvinutá pro hráče, tvůrce a technologické nadšence, kteří hledají maximální chladicí potenciál a pohodlný přístup ke všem komponentům. Jedná se o dosud největší skříně v portfoliu ENDORFY, schopné pojmout mimo jiné vysoký chladicí systém, 8 ventilátorů a prakticky jakoukoli grafickou kartu aktuálně dostupnou na trhu.

ENDORFY Arx 700 je navržen tak, aby poskytoval co nejlepší airflow a zároveň zajistil snadnou a pohodlnou instalaci. Umožňuje maximální kompatibilitu se systémy chlazení vzduchem i vodou a nejnovějšími grafickými kartami velkých rozměrů. Arx 700 poskytuje maximální chladicí potenciál, široké možnosti konfigurace počítače a volnost ve výběru použitých komponent.

Skříň je vybavena bočním panelem z tvrzeného skla, která odhaluje předinstalované ventilátory Stratus 140 PWM (v Arx 700 Air) a Stratus 140 PWM ARGB (v Arx 700 ARGB) navržené společností ENDORFY ve spolupráci se Synergy Cooling. Celý systém, díky dvěma mřížkám, nevyžaduje další prachové filtry, což umožňuje, aby do skříně pronikalo více chladného vzduchu. Díky tomu se komponenty nepřehřívají, ani když PC dlouhodobě pracuje při vysokém zatížení.

Proč tak chladné?

Počítačové skříně Arx 700 jsou navrženy tak, aby udržovaly nízké teploty bez přidání ventilátorů nebo změny jejich umístění. A co víc, přední a horní mřížky fungují také jako filtry, zlepšují proudění vzduchu a udržují komponenty v příjemném vánku. Spolu s PC skříní uživatel obdrží:

· 5 ventilátorů Stratus 140 PWM v modelu Arx 700 Air;

· 4 podsvícené ventilátory Stratus 140 PWM ARGB v modelu Arx 700 ARGB.

Každý ventilátor používá odolné ložisko FDB, které zajišťuje tichý a hladký chod za všech podmínek. Přiložený splitter řídí rychlost pomocí PWM signálu z jediného konektoru základní desky.

Boční panel z tvrzeného skla

Počítačové skříně Arx 700 lze shrnout dvěma slovy: skvělý design. A to díky minimalistickému designu s bočním panelem z tvrzeného skla, který ukazuje komponenty uvnitř. Také se snadno čistí – stačí jej otřít vlhkým hadříkem a bude vypadat jako nový.

Toto je pocta technologickým hrdinům (technology heroes), kteří rádi hýří vzhledem a chtějí hardware, který jim umožní dělat, co je jen napadne. S ohledem na ně je skříň Arx 700 ARGB dodávána se 4 podsvíceními ventilátory Stratus 140 PWM ARGB – a během okamžiku rychle měnit barvy. Podsvícení je kompatibilní s oblíbenými základními deskami a ARGB ovladači, včetně těch s logem ENDORFY.

Pohodlná a rychlá montáž

PC skříně Arx 700 jsou dosud největší v portfoliu PC skříní ENDORFY. Mají rozměry 486×228×472 mm (výškaךířka×délka) – dost na to, aby se do nich vešel například vysoký chladicí systém, 8 ventilátorů, prakticky jakákoli grafická karta aktuálně dostupná na trhu a napájecí zdroj (až 340 mm). Montáž napájecího zdroje zabere jen několik okamžiků díky speciálnímu montážnímu rámu – což je zvláště výhodné pro ty, kteří sestavují počítač poprvé. Interiér je také navržen tak, aby pojal dva radiátory současně, a to až do velikost 360 mm, vhodné pro efektivní chlazení těch nejnáročnějších sestav.

Další informace o řadě ENDORFY Arx 700 naleznete na stránkách výrobce


DALŠÍ

CGwillWin