Men Of War - oznámení válečné RTS

Men Of War - oznámení válečné RTS
00:00, 31.01.2008

Původně datadisk pro Faces of War, nyní plnohodnotná hra. To je Men of War od 1C Company, real-time strategie odehrávající se v Evropě během Druhé světové války. Nabízí 3 rozdílné kampaně, za Sověti, Spojence a Německé vojsko. Během kampaní se podíváte do mnoha zemí, jako jsou: Rusko, Severní Afrika, Ukrajina, Řecko, Německo nebo Itálie. Ruská kampaň sleduje příběh dvou studentů kamarádů, Smirnova and Kuznetzova, kteří naverbují, stanou se pravými bratry ve zbrani a s vaší pomocí i veliteli sovětské armády.

Klik pro zvětšení (Men Of War - oznámení válečné RTS)Klik pro zvětšení (Men Of War - oznámení válečné RTS)

Men of War nabídnou ke hraní 50 jednotek, včetně nově navržených tanků, APCček a těžké palebné síly. To vše s herními filmečky umocňujícimi hraní a nový zvukovými efekty, se kterými si vyvojáři z Best Way dali práci. Příjemná je určitě možnost měnit si interface dle libosti.

Klik pro zvětšení (Men Of War - oznámení válečné RTS)Klik pro zvětšení (Men Of War - oznámení válečné RTS)

Kromě singplayer kampaně budou Men of War nabízet i mulťák s novými mapami a módy jako je "Capture the Flag" nebo "High-value cargo". Všechny s "ohromující" grafikou a efekty. Slíbená je i kvalitní umělá inteligence. O vyrovnanost bojů v multiplayer se bude starat systém hodnocení. Men of War by měly vyjít v létě 2008.

Zdroj: Worthplaying
DALŠÍ

CGwillWin