Oznámena bezplatná aktualizace mapy pro Total War: Pharaoh

Oznámena bezplatná aktualizace mapy pro Total War: Pharaoh
18:08, 13.05.2024

Společnosti SEGA Europe Limited a The Creative Assembly Ltd. dnes oznámily bezplatnou aktualizaci hry Total War: PHARAOH, která přináší čtyři nové hratelné kultury a více než 150 nových a přepracovaných bojových jednotek, to vše v rámci rozšířeného válečného dějiště.

V rámci aktualizace bude přepracován zážitek z kampaně Total War: PHARAOH, aby se zlepšily stávající základy hratelnosti a zároveň se hráčům dostalo množství nového obsahu, který jim umožní lépe prožít bouřlivé události doby bronzové. Mezi tyto novinky patří rozšíření mapy kampaně, která do konfliktu přidává známé a velmi žádané regiony Mezopotámie a Egejského poloostrova spolu s jejich hratelnými frakcemi Babylonu, Asýrie, Mykén a Tróje.

Hráči mohou očekávat také další vylepšení strategické vrstvy kampaně, jako je systém dynastií, který do snahy vůdců vašich frakcí zanechat po sobě dědictví, jež přežije věky, přidává úmrtnost a nástupnictví. Zatímco v rámci bitevní vrstvy přibude více než 80 nových jednotek pro mezopotámské frakce spolu s více než 70 přepracovanými jednotkami pro Mykény a Tróju, které byly poprvé představeny ve hře A Total War Saga: TROY.

Tým Total War: PHARAOH odhalí podrobné informace o vývoji prostřednictvím série blogů a otázek a odpovědí, které se budou věnovat novým přírůstkům obsahu. Tato série začne příští týden a zaměří se na rozšíření mapy kampaně a na to, jak se vývojářské týmy snaží tento dlouho ztracený svět oživit.

Kromě této aktualizace bude stále možné hrát i původní kampaň Total War: PHARAOH z doby před touto aktualizací. Další informace o tom budou znovu uvedeny v některém z pozdějších dílů blogu.


DALŠÍ

CGwillWin