hw
Prozkoumejte svět Pokémonů s novou řadou karet SanDisk Pokémon microSD

Prozkoumejte svět Pokémonů s novou řadou karet SanDisk Pokémon microSD
16:18, 21.08.2024

Společnost Western Digital oznámila, že rozšířila své portfolio paměťových karet SanDisk microSD s licencí společnosti Nintendo, a představila nové karty inspirované Pokémony, jednou z nejúspěšnějších zábavních sérií na světě. Ve spolupráci se společnostmi The Pokémon Company International a Nintendo uvádí Western Digital na trh paměťové karty SanDisk Pokémon Snorlax microSD (1 TB*), SanDisk Pokémon Gengar microSD (512 GB*) a SanDisk Pokémon Pikachu microSD™ (256 GB*).

Karty SanDisk Pokémon microSD, vytvořené pro populární systémy Nintendo Switch, umožňují uživatelům získat větší kapacitu a přidávat hry do svých knihoven bez mazání a opětovného stahováním her. Jedinečný design série karet SanDisk Pokémon zachycuje podobu ikonických postaviček, které se ve světě Pokémonů poprvé objevily v oblasti Kanto. Tyto karty se tak stávají nepostradatelnou součástí vybavení fanoušků po celém světě.

Karty SanDisk microSD jsou licencované pro systémy Nintendo Switch. Nové karty poskytují hráčům kapesních počítačů mimořádně spolehlivý výkon značky SanDisk, který je poháněn vlastními technologiemi správy flash paměti1, což znamená, že hraní probíhá bez přerušování. Díky rychlosti čtení až 100 MB/s2 a rychlosti zápisu až 90 MB/s2 si hráči mohou vychutnat bezproblémový přechod na další úroveň.

„Jsme nadšeni, že můžeme komunitě hráčů Pokémon přinést nové a jedinečné paměťové karty díky našemu pokračujícímu partnerství se společností Nintendo,“ řekla Susan Park, viceprezidentka pro spotřebitelské produkty a strategická partnerství společnosti Western Digital. „Již více než 28 let si značka Pokémon získala a stále získává srdce a mysl hráčů a fanoušků po celém světě. Společně pomáháme fanouškům, aby si z hraní her odnesli co nejvíce zážitků.“

Cena karty SanDisk Pokémon Snorlax microSD (1 TB*) začíná na 3 178 Kč, cena karty SanDisk Pokémon Gengar microSD (512 GB*) začíná na 1 430 Kč a cena karty SanDisk Pokémon Pikachu microSD (256 GB*) začíná na 772 Kč. Nové karty bude možné zakoupit v obchodě Western Digital Store a u vybraných internetových a maloobchodních prodejců.


DALŠÍ

CGwillWin