hw
Star Wars Outlaws, Spectre Divide a další hry nabízejí DLSS už do vydání

Star Wars Outlaws, Spectre Divide a další hry nabízejí DLSS už do vydání
00:59, 04.09.2024

Meta 600 her a aplikací s podporou RTX technologií byla pokořena nedávno. Ale každý týden na tento seznam přibývají nové tituly. A ani tento není výjimkou:

Spectre Divide, taktická střílečka 3v3 vychází dnes s DLSS Super Resolution. Nabízí inovativní taktickou akci využívající systém Duality, který umožňuje hráčům ovládat dvě těla v reálném čase, což otevírá nové taktické možnosti. Ideální kombinaci pro rychlé souboje představují GeForce RTX řady 40 a monitor s podporou G-SYNC.

Gori: Cuddly Carnage je akční bojovka s chlupatým kočičím hrdinou Gorim a mluvícím hoverboardem jménem F.R.A.N.K. v hlavních rolích. Surrealistický svět i spoustu vynalézavě násilné akce po grafické stránce vylepší ray tracingové efekty a výkon navíc dodá opět DLSS Super Resolution.

Supermoves od Makea Games jdou v podpoře navyšování výkonu pomocí AI o krok dál a nabídnou DLSS 3 s funkcí Frame Generation. Snímky navíc se budou v této svižné parkurové show opravdu hodit hned v několika herních režimech: Bomb Tag, Rising Tide a Royale pro 40 hráčů.

Star Wars™ Outlaws sice vyšli před pár dny, ale a majitelům GeForce RTX mají rozhodně co nabídnout, jak demonstruje nový trailer. Grafickou stránku hry vylepšuje Ray tracing a hlavně RTXDI. V kombinaci s NVIDIA DLSS 3.5 umožňující využít funkci Ray Reconstruction pro potlačení šumu a vylepšení kvality ray tracingových efektů se hráči mohou těšit na parádní ztvárnění různých zákoutí daleké galaxie. Nechybí ani podpora NVIDIA Reflex, DLSS Super Resolution a pro majitele GeForce RTX řady 40 opět nechybí DLSS Frame Generation.

Do 19. září je stále možné získat akční bundle se standardní edicí Star Wars Outlaws při koupi vybraných GeForce RTX řady 40 a herních PC nebo notebooků s nimi u partnerů akce. Výčet modelů zahrnuje: GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER, 4070 Ti, 4070 SUPER a 4070, případně GeForce RTX 4090 Laptop, RTX 4080 Laptop nebo RTX 4070 Laptop.


DALŠÍ

CGwillWin