DLC k Outlast: další důvod k obavám ze zástavy srdce dorazí v dubnu

DLC k Outlast: další důvod k obavám ze zástavy srdce dorazí v dubnu
12:19, 27.02.2014

Whistleblower, první stahovatelný obsah rozšiřující příběh původní hry o další infarkt způsobující momenty dorazí již v dubnu.

Whistleblower (informátor), vás vtáhne do událostí před samotnou hrou, v které jste se v roli novináře Milese snažili přijít na stopu děsivé pravdě o psychiatrické léčebně umístěné nedaleko v Colorádských horách.

Klik pro zvětšení (DLC k Outlast: další důvod k obavám ze zástavy srdce dorazí v dubnu)

V DLC se zhostíme role softwérového inženýra Weylona Parkera, který na podivné situace bující z prostor místního blázince upozornil právě Milese. Ten se ve snaze o ulovení obřího sólo kapra vydal na cestu, která nemohla skončit dobře.

"Pár týdnů strávených v děsivých prostorech masivní psychiatrické léčebny stačilo k tomu, aby se Weylon nedokázal svěřit své manželce a synovi, natož jim povědět alespoň část pravdy. Weylon si k lékařům a ziskem motivovaným vědcům vytvořil hluboce zakořeněnou nenávist, kterou nevysvětlené a nebezpečné pokusy na pacientech jen umocňovali. Soucítění s těmito nebožáky Weylonův hněv jen pohánělo, a nakonec dohnalo k poodkrytí shnilého jádra Mount Massive Asylum."

Jestli ovšem patříte mezi jedince Outlastem neosvícené, a chtěli byste se o něm dozvědět něco více, přečtěte si Tomášovu recenzi, nebo si hru jednoduše v rámci bezplatných únorových her pro všechny majitele PS3 a PS4 Plus stáhněte.

DALŠÍ

CGwillWin