hw
Digitální verze PlayStation 5 prošla revizí

Digitální verze PlayStation 5 prošla revizí
00:55, 21.07.2021

Potvrzuje to nově publikovaný nový uživatelský manuál na Japonských webových stránkách PlayStation. Dle prozatím dostupných informací byl v tichosti vytvořen nový model s číslem CFI-1100B01.

Ze zatím dostupných informací vyplývá, že nový model je oproti původní digitálce, která vážila 3,9 kg lehčí a váží 3,6 kg. Co ovšem za odlehčením stojí z manuálu jasné není, neboť ostatní specifikace zůstávají nezměněné. Může se tak jednat o použití nového lehčího materiálu pro bočnice stejně jako pro disk nebo cokoliv jiného.

S ohledem na nedostatek výrobních součástek ve světě je rovněž pravděpodobné, že nový model je odpovědí na tuto neblahou situaci a Sony se podařil nějaký husarský kousek, který toto pomůže vyřešit nebo urychlí samotnou výrobu komponent a ve výsledku celé konzole.

Ačkoliv není zatím jasné, kdy se nová konzole objeví a zdali vůbec bude mít vlastní uvedení nebo prostě bude prodávána jako klasická digitálka a tiše nahradí stávající jedna věc se přeci jen změnila i vizuálně. Nově je totiž přibalen pro podstavec jinačí druh šroubu.


DALŠÍ

CGwillWin