Achievementy ve WoW: Wrath of the Lich King

Achievementy ve WoW: Wrath of the Lich King
00:00, 09.06.2008

Systém achievementů známý například z Lord of the Rings Online bude s největší pravděpodobností obsahovat i chystaný datadisk pro World of Warcraft. Zpráva na blogu Death Knight popisuje příhodu jednoho šťastlivce, který právě hraje alpha verzi WotLK a který na fórech objevil, že by hra mohla obsahovat zmíněný achievement systém. Zkusil tedy ve hře napsat "/achievement" a kupodivu na něj vyskočila tabulka právě s achievementy. Jak zatím vypadá můžete vidět na screenshotech.

Klik pro zvětšení (Achievementy ve WoW: Wrath of the Lich King)Klik pro zvětšení (Achievementy ve WoW: Wrath of the Lich King)

Zdá se, že za nejrůznější činnosti (prozkoumávání map, levelování, plnění questů, neumírání apod.) budete získávat tzv. achievement body, za které něco získáte. Co, to bude nevíme (a jestli třeba body získají i hráči, jež mají dané úkoly splněné už z dřívějška) a asi ani dlouho vědět nebudeme, protože kvůli informačnímu embargu na alpha verzi nemůžeme čekat žádné oficiální vyjádření od Blizzardu.

Zdroj: CVG
DALŠÍ

CGwillWin