Zabijte Hitlera v bonusové misi Sniper Elite v2

Zabijte Hitlera v bonusové misi Sniper Elite v2
10:24, 19.04.2012

Jaké by to asi bylo, kdybychom jednou ranou mohli změnit tok historie a zachránit tak miliony lidských životů... Ve Sniper Elite v2 si to budete moci vyzkoušet. Pokud si hru předobjednáte, dostanete navíc unikátní bonusovou misi, která se celá bude točit okolo jediného cíle: "Zabít Hitlera".

„Podle vojenské rozvědky se Hitler bude vracet svým soukromým vlakem z bavorského Berchtesgadenu do Berlína. Hráči se musí dostat k vlaku dřív, než vyjede ze stanice, a eliminovat Hitlera spěchajícího pěšky na nádraží. Máte jedinou šanci udělat to, po čem toužilo tolik lidí – zabít vůdce Třetí říše.“

Na tuto ultimátní misi budou hráči navíc vybaveni německou opakovací puškou Karabiner 98 Kurz a sovětskou poloautomatickou puškou SVT-40.

Níže je upoutávkový trailer právě na zmiňovanou misi. Sniper Elite v2 vyjde na PC a Xbox 360 4. května. Více o tom, jak se Sniper Elite v2 hraje v našich videodojmech z dema. (Pozn. 13:32: Pokud vám přijde, že jste u nás už tuto informaci viděli, nemýlíte se. Zvorali jsme to, zmátla nás opožděná česká tisková zpráva. Je zde ale aspoň navíc popisek příběhového pozadí mise, takže tímto na sebe práskáme, ale novinku necháme žít.)

DALŠÍ

CGwillWin