Sony spustila svůj multimediální on-line obchod

Sony spustila svůj multimediální on-line obchod
10:04, 13.12.2012

Společnosti Sony Network Entertainment International a Sony Computer Entertainment Europe oznámily spuštění nového on-line obchodu, který prostřednictvím desktopových webových prohlížečů umožní majitelům PlayStation 3, PS Vita a počítačů pohodlně vyhledávat a nakupovat hry a další obsah.

Nový on-line obchod je dostupný v 15 evropských zemích, Austrálii a na Novém Zélandu. Nabízí informačně bohaté produktové stránky, několik možností vyhledávání a prohlížení integrovaného katalogu, který obsahuje milióny prvků spojených s hrami, včetně her ke stažení a motivů.

Uvedení on-line obchodu do života navazuje na nedávnou změnu designu obchodu PlayStation Store pro PS3 a je součástí probíhajícího procesu rozvoje obchodu PS Store. Oba obchody, PS Store a on-line obchod, budou neustále aktualizovány o nové funkce, které vylepší jeho používání a zvýší pohodlí při hledání, nakupování a přístupu k obsahu. Uživatelé nového obchodu se v budoucnu mohou například těšit na pokročilé funkce automatického dálkového stahování zakoupeného obsahu a prohlížení prostřednictvím tabletu nebo mobilního telefonu.

Nový webový obchod je dostupný pod tímto odkazem.

Klik pro zvětšení (Sony spustila svůj multimediální on-line obchod)

DALŠÍ

CGwillWin