Oznámen nový díl Agenta 47

Oznámen nový díl Agenta 47
18:29, 16.01.2014

IO Interactive dnes oznámili skrze otevřený dopis fanouškům nový díl Agenta 47, Hitmana. Hra zatím nemá žádný podtitul. Objeví se na next-gen konzolích, čili PS4 a X0, a na počítačích. O dosavadních konzolích nepadla zmínka. Vypadá to na čirý next-gen titul.

Vývojáři z IO Interactive nezapomněli v dopise mimo jiné kromě základních technických věcí nastínit, co se bude plus mínus v novém Hitmanovi dít, jaké přinášejí novinky, apod. Jsou to jen úryvky, ale jak vývojáři napsali, v průběhu tohoto roku se nám informací samozřejmě bude průběžně dostávat.

Hra například pojede na Glacier 2 enginu, který popoháněl předchozí díl Absolution. Vývojáři chtějí do nového dílu přenést to nejlepší z Absolution, vzít si inspiraci z Blood Money a Contracts. Příběhově se budeme pohybovat na vrcholu Hitmanovi kariéry: budete svědky možnosti odstraňovat své cíle po celém světě. Projdete nejrůznějšími exotickými lokacemi celého světa za pomoci nejrůznějších prostředků.

Velký důraz bude dán na detaily levelů. Ty budou samy o sobě ty největší, které kdy Hitman hra dostala. Nečekejte žádné checkpointy, hra bude pojata sandboxově. Bude se jednat o nelineární příběh s otevřeným světem, který bude žít. Vývojáři chtějí stvořit žíjící, dýchající a uvěřitelný level desing s unikátní umělou inteligencí, která umí zaznamenat skvělé momenty, a to je to, co mají fanoušci série tak rádi.

Vrátí se i oblíbený Contracts mód, jež vám umožní vymyslet si vlastní scénáře vražd a ty pak sdílet se světem. Druhou možností je dané challenge pouze dělat, je to na vás. Jak napsali vývojáři: Your rules, your Contracts.

Klik pro zvětšení (Oznámen nový díl Agenta 47)

DALŠÍ

CGwillWin