Duke Nukem, žvýkačky a tajemný odpočet

Duke Nukem, žvýkačky a tajemný odpočet
10:59, 02.02.2014

Aktualizace: Žádné fámy, žádné výmysly, král je zpět! Všechny ovace patří právem Redditu, webu, který nám zběžným hráčům přinesl rozšifrovanou zprávu skrytou pod níže uvedeným obrázkem.

„Král poprvé zamíří na novou generaci herních mašin, a to ve své nejlepší formě nesoucí název Duke Nukem: Mass Destruction. Půjde o zběsilou RPG střílečku jedoucí na Unreal enginu, chystanou pro Playstation a PC. Duke zde bude nakopávat mimozemské pozadí napříč různými světy, spolu s primárním úkolem: znič vše co jde, zachraň prezidenta a po cestě zpátky nakopej vše, co se na tebe jen křivě podívá.“

Původní zpráva: 24 dní, 10 hodin, 22 minut a 11 sekund. Zprvu obyčejná čísla, která toho s legendární chrličkou perlivých hlášek mají opravdu jen pramálo společného. Omyl! Dle dosavadních informací, se po vyvrcholení odpočtu dočkáme oznámení nového kule-rvoucího titulu s Dukem v hlavní roli.

Klik pro zvětšení (Duke Nukem, žvýkačky a tajemný odpočet)

Doufejme tedy, že se nedočkáme dalšího X let trvajícího čekání s výslednou průměrnou hrou, zachraňující pouze nezapomenutelné hlášky hlavního protagonisty.

Berte ovšem v potaz, že výše uvedené řádky nejsou oficiální, může se tak stát, že po skončení odpočtu tvůrci uvedou na trh pouze nový druh žvýkačky s příznačným názvem: „The Original Kick-Ass SpearMint BubbleGum“.

DALŠÍ

CGwillWin