Monster Hunter X představen

Monster Hunter X představen
08:37, 01.06.2015

V našem regionu se ještě nestihl pořádně projít poslední Monster Hunter 4 Ultimate, který vyšel před pár měsíci a v Japonsku už je oznámen nový díl. Capcom ve víkendovém Directu Nintenda oznámil Monster Hunter X (Cross), pro Nintendo 3DS. Je to další plnohodnotný přírůstek do této lovecké ságy.

Čerpat bude zejména z toho co je v aktuálním čtvrtém díle, ale opět jej nějak obohatí. Přesuneme se do nové vesnice, která leží na úpatí zasněžených hor, ale budeme se moci podívat i do vesnic z předchozích her. Už v prezentaci tvůrci ukázali nějaké nové pohyby postav, které do hry přidají. Samozřejmostí jsou stará známá mostra, ale také nové potvory k lovení.

Hra je exkluzivní pro Nintendo 3DS, což už byl čtvrtý díl (třetí Ultimate byl i pro Wii U). Vyjde v Japonsku letos v zimě. Dá se předpokládat, že do anglicky mluvících zemí se hra dostane cca rok po vydání v Japonsku. Tato série se začíná i u nás těšit celkem slušné oblibě a lidé propadají stovkám hodin lovení a sbírání surovin na nové vybavení. No a nový Cross nepřinese určitě nic menšího než to co doteď.

DALŠÍ

CGwillWin