Letošní světový šampionát v League of Legends

Letošní světový šampionát v League of Legends
20:51, 17.02.2016

Patříte k fanouškům masově rozšířené hry League of Legends? Účastníte ses kamarády různých turnajů na všemožných lan párty nebo velkolepých akcích? Máte tým a rádi byste se pořádně prosadili? Tak proč to nezkusit na letošním World Championship 2016, které se uskuteční v Severní Americe.. Musím přiznat, že esportovní akce se rozrostly v tak neskutečně sledovanou zábavu, že mnohdy předčí i některé sportovní události ve fotbale, hokeji či kterémkoliv jiném týmovém sportu. Není divu, když i na některých univerzitách se otvírají obory, jež mají za cíl naučit studenty(budoucí superstar progamingu) jednotlivé strategie a vštípit jim týmového ducha.

Ale zpět k blížícímu se World Championship 2016 v League of Legends. No blížícímu se, je to za dlouho, ale ať si můžete poznačit do diářů. První část se uskuteční od 29. září do 9. října v San Franciscu, a týmy rozlosované do skupin změří své síly, aby se ukázalo, které půjdou do dalších bojů a ty, jež poputují do svých rodných končin. Čtvrtfinálová klání jsou naplánovaná od 13. do 16. října v Chicagu. Hned týden poté, tedy od 21. do 22. října, se v New Yorku (Madison Square Garden) uskuteční semifinále. A ti úplně nejlepší se utkají 29. října v nesmiřitelném finálovém střetnutí ve Staples Center v Los Angeles.

Ještě jednou jsem udiven a nutno říct i mile překvapen, jakého progaming dosáhl rozmachu. Přeci jen, uvědomme si, že tam kde hraje například NY Rangeres svá hokejová klání NHL nebo vystupují nejlepší hudební kapely světa se najedou předvedou ti nejlepší hráči esportu. Napište nám do komentáře, zda budete tento road trip v LoL po Severní Americe sledovat na streamu nebo přímo fyzicky v USA anebo je vám to úplně jedno, že se něco takového koná?

DALŠÍ

CGwillWin