Vlna banů ve War Thunderu!

Vlna banů ve War Thunderu!
11:21, 16.03.2016

Při přiležitosti vydání patche 1.57 se Gaijin rozhodl také k drastickému kroku vůči podvodným hráčům. Hráči totiž mohli na Steamu nakupovat přes různé podvodné zdroje za výhodnější ceny herní prémiovou měnu a obsah.

Na officiálním fóru se tak objevilo následné prohlášení :

"Jako každá jiná populární hra s online platbami, i War Thunder bohužel přitahuje různé typy podvodných jednání a transakcí. Snažíme se dělat co nejvíce, abychom tomu zabránili a velice pečlivě monitorujeme všechny transakce.

V jedné takové nedávné kontrole jsme zachytili množství podvodných transakcí a pokusů na Steamu. Zúčastněné účty v těchto transakcích byly permanentně zabanovány a podvodně získané prostředky vráceny zpět jejich majitelům. Budeme nadále pokračovat ve vylepšování naší ochrany proti podvodníkům. Pokud nenakupujete GE, nebo balíčky na různých podvodných stránkách, nebo od překupníků, nemusíte se ničeho bát.

V případě, že byl váš účet v této vlně zabanován, můžete pro více informací kontaktovat naši Gaijin podporu, nebo podporu na Steamu"

Již bezpečně víme, že se tato akce dotkla také částí českých hráčů, kteří chtěli "ušetřit korunu". Objevili se i informace, že pokud společnosti Gaijin uhradíte do určité doby od kontaktování vzniklou škodu kterou vám vyčíslí, bude vám váš účet navrácen. V opačném případě to pro některé jedince může znamenat úplnou ztrátu prostředků investovaných do této hry.


DALŠÍ

CGwillWin