V Rustu je nyní 50% ženských

V Rustu je nyní 50% ženských
06:30, 12.04.2016

No je to tak. V Rustu je nyní 50% ženských.... samozřejmě tím je myšleno ženských charakterů. A že to Rust dělá skutečně dle svého oblíbéneho stylu, tedy zcela nezávilse na vašem přání.

Stejně jako tomu bylo předtím s vaším etnickým původem či velikostí pohlavního orgánu, Rust náhodně přiřadí tyto charakteristky k charakteru na základě vašeho SteamID. Nyní se k tomuto výčtu přidalo právě i pohlaví charakteru. Samozřejmě se už objevilo několik lidí, jenž si muselo postěžovat na to, že jejich ultimátnímu borcovi najednou narostli kozy, ale to se ostatně dalo čekat. Jediná možnost jak změnit svůj vzhled, je založení nového účtu na Steamu.

Když tak nad tím přemýšlím, asi se dnes mrknu, jestli se změna dotkla i mého charakteru. Osobně mi to přijde jako celkem fajn odklon od zažitých zvyků, pochybuju že při narození jste si taky vybírali, jestli budete kluk či holka. Popravdě řečeno se mi (do určité míry) líbí i přístup vývojářů ve stylu "udělali jsme to tak a pokud se vám to nelíbí, váš problém".

Jak se díváte vy na tyto změny a postihla vás změna pohlaví ve hře? Napište nám to do komentářů.

Klik pro zvětšení (V Rustu je nyní 50% ženských)

DALŠÍ

CGwillWin