Třetí DLC pro Black Ops 3 je s drakem

Třetí DLC pro Black Ops 3 je s drakem
08:27, 30.06.2016

Je to tak ve třetím DLC bude lítat oheň chrlící drak nad Stalingradem. Samozřejmě mluvím o nové mapě pro Zombies v Black Ops 3. Když se podíváte na opět skvělý trailer, tak vám bude jasné, že si prostě tvůrci Zombies hrozně užívají. Mohou pustit svou šílenou fantazii na špacír a udělat věci, které by slabší jedinci v hlavní kampani Call of Duty nemuseli psychicky unést, když stačí jedna vesmírná loď a už omdlévají.

Nová mapa pro Zombies se jmenuje tedy Gorod Krovi a zavede naši partičku do Stalingradu, tedy do domovské země jedné z postav Nikolaie. A jelikož tu mluvíme o standardním CoD DLC tak nás čekají ještě tři multiplayerové mapy. A jak už je pravidlem tak jedna z nich je remake starší.

Klik pro zvětšení (Třetí DLC pro Black Ops 3 je s drakem)

Remakem je Empire a vychází z velmi dobré mapy z Black Ops 2, která se jmenovala Raid. Tentokráte namísto moderní villy vše bude ve vzhledu evokujícím starý Řím. Nejzajímavější bude jak se s mapou popere nový pohybový systém, který v BO2 nebyl.

Další jsou Cryogen, který je umístěn na břehy mrtvého moře, kde jsou vězněni zmražení největší kriminálníci a bude mít kruhový design. Berserk je zasazen úplně jinam. Do vikingské vesnice, která byla zmrazena v čase. Středně velká mapa s několika "choke pointy". Poslední je Rumble, která se odehrává na stadionu, kde běžně probíhá futuristický sport robotů. Opět střední mapa, která vše směřuje k bojům uprostřed mapy.

A to je všechno. Majitelé Playstation 4 se dočkají DLC už 12. července/júla a pokud předobjednáte (nebo máte Season Pass), tak získáte dynamické téma pro vaši konzoli s pozadím s drakem. PC a Xbox One si standardně počkají cca 30 dní na vydání.


DALŠÍ

CGwillWin