hw
recenze
Logitech Ultimate Ears BOOM 2

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze
07:43, 01.04.2017

Po dlhšom čase som tu zase ja, odborník na elektroniku v každom čase. Dnes vám prinášam zvuk znejúci zo vzdialenosti tridsiatich metrov, pretože presne toľko mám v skrini svetrov. Moje básnické črevo práve vybuchlo v návale pozitívnych pocitov, ktoré ma prepadli počas písania recenzie na ďalší podarený kus príslušenstva schopného tentokrát načechrať vaše ušné bubienky. Nie je náhoda, že znova ostávame u značky Logitech, keďže práve táto firma má už dlhoročnú tradíciu v produkcii bezdrôtových reproduktorov. Tie nesú trefné označenie BOOM a jej poslednú generáciu sme si pozvali do nášho testovacieho kresla. Ako to dopadlo?

Bluetooth technológia v spojení s hudbou znamená voľnosť a prevenciu pred zamotanými káblami.

Klik pro zvětšení (Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze)

Nebudeme chodiť okolo horkého bazéna, keďže práve do neho vám Ultimate Ears BOOM 2 pokojne môže spadnúť. Ide totižto po stránke dizajnu o krásnu tubu odolnú voči vode, v ktorej je schopná vydržať pokojne aj pol hodinku v hĺbke jedného metra. Nič také som ja osobne neskúšal, avšak aby sa nepovedalo, tak som testovaciu vzorku trošku poumýval pod tečúcou vodou. Bolo to už nutné, keďže evidentne putovala od jedného redaktora k druhému a tí akosi na čistotu nekládli veľký dôraz. Tak či onak. BOOM 2 je okrem vody rezistentný aj voči prachu a nárazom. Takže ak si tento zdroj hudby z vášho telefónu či tabletu zoberiete na akciu plnú alkoholu, nebudete musieť nadránom zbierať jeho kúsky niekde pod oknami medzi zmesou zátok od vína a vybitých zubov. Produkt je to teda odolný voči bujarému životu, ako je ale na tom po stránke zvuku?

Či už uspávate svojho potomka alebo ozvučujete námestie, priestor na riešenie vašich požiadaviek je priamo úmerný počtu zariadení, ktoré máte v ruke.

Klik pro zvětšení (Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze)

Zvuk je pre mňa ako viacmenej nahluchlého lajka úplne úžasný. Skúšal som prepojiť viacej BOOM-ov naraz s telefónom a okamžite ma oslovila automatická aplikácia, ktorá vás prepne na široké rozhranie nastavenia. Z jedného zariadenia sa šíri zvuk v 360-stupňovom uhle. Každý si tak môže podľa seba určiť, ako majú tieto reproduktory vyhrávať a z toho čom som si mohol overiť aj od verejných zdrojov, aj u profesionálov, sa zvukové vlny nesúc od tohto gumového zázraku stretli s veľkým uspokojením. Na jedno nabitie vám Ultimate Ears vydrží pokojne aj 15 hodín v akcii a kedykoľvek si stlačením dvoch gombíkov môžete overiť stave batérie (pozor, tento reproduktor má ženský hlas, takže feministky budú nadšené). Čo sa týka interaktivity, tak je dokonca možné prepnúť na ďalšiu skladbu jednoduchým poklepaním prstu po vrchu zariadenia. Ak už doma máte nejaký iný druh reproduktorov od Logitechu, ako napríklad Roll či miniBoom, všetko môžete spárovať a vytvoriť si tak vlastnú koncertnú sieň.

Cena zodpovedá kvalite...

Viac farebných verzií a cena (cca 180 Eur) adekvátna použitým materiálom či funkčnosti. Pokiaľ som v minulých recenziách na herné príslušenstvo skôr váhal, či vám odporúčať značné investície pod vlajkou Logitechu, tak v prípade Ultimate Ears BOOM 2 to neplatí ani náhodou. Ak skutočne hľadáte kvalitný a voči vonkajším vplyvom odolný Bluetooth reproduktor, ukazujem všetkými prstami len a len na tento. A na úplný záver som si dovolil upozorniť na podprahovú reklamu zameranú voči kresťanským zákazníkom. Stačí len priložiť prst medzi ikonky plus a mínus.

Za poskytnutie produktu na recenziu ďakujeme spoločnosti Logitech

Klik pro zvětšení (Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze)

PC hry pro vás testujeme na sestavě LYNX

Klik pro zvětšení (Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - recenze)


CGwillWin