Zombie DLC pro Black Ops 3 je realita

Zombie DLC pro Black Ops 3 je realita
15:38, 05.05.2017

Nedávno jsem tu díky indiciím spekuloval o tom, že předloňské Call of Duty: Black Ops 3 dostanou páté DLC, což je v sérii novinka. Nyní je to oficiální. Jason Blundell navštívil youtubera JCbackfire (zaměřeného na Zombies) a oficiálně mu představil Zombie Chronicles. Ty přinesou staré mapy od začátku Zombies série, kterou Treyarch založil a stala se stabilní a vysoce oblíbenou součástí série.

Právě proto, že Zombies už mají tak bohatou historii, která sahá až do World at War (2008), tak se rozhodli přinést do posledního dílu na aktuální konzole. Takže fanoušci, kteří do světa Zombies naskočili až později, mohou zažít počátky tohoto dobrodružství a jak se vyvíjelo. Zde je všech 8 map, které v rámci Zombie Chronicles hráči obdrží.

  • Call of Duty: World at War – Nacht der Untoten, Verruckt a Shi No Numa
  • Call of Duty: Black Ops – Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la a Moon
  • Call of Duty: Black Ops 2 – Origins


Kompletní představení proběhne na livestreamu v pondělí 8. května/máje ve 23:00 našeho času. Samotné DLC bude vycházet už 16. května/máje. Jelikož se jedná o něco nestandardního, tak zcela logicky nespadá do Season Pass programu. Zde ještě zmíněné video od JCbackfire, kterého navštívil Jason Blundell z Treyarchu.


DALŠÍ

CGwillWin