War Thunder slaví páté výročí

War Thunder slaví páté výročí
07:21, 03.11.2017

2. Listopadu 2017 — Populární vojenská MMO hra War Thunder od Gaijin Entertainment slaví své 5. výročí obsáhlým herním updatem s bezplatnými exkluzivními prémiovými vozidly, dárky pro aktivní hráče, slevami na placený obsah ve hře a jiné. Aktualizace 1.73 „Viva la France” představuje Francii jako sedmou zemi ve hře, průkopnické období italských tanků a námořnictva, nová pozemní vozidla a letadla pro ostatní národy a nové herní prvky.

Aktualizace 1.73 „Vive la France” přidává Francii jako sedmý samostatný národ ve hře, s více než 30 druhy letadel od raných jednoplošníků až k poválečným stíhačkám. Francouzské letectvo bude prvním odvětvím zastoupeným ve hře a další typy vozidel budou následovat. Mezi významné příklady francouzské letky, které najdete ve War Thunder, patří předválečná stíhačka Arsenal VG.33, s dřevěnou konstrukcí, která dosáhla impozantní maximální rychlostí 800 km/h, a SO.4505 IIA Vautour, víceúčelový proudový letoun, který může plnit roli stíhacího letounu i bombardéru, jako přední příklad poválečné francouzské filozofie navrhování letadel.

War Thunder nyní také představuje první italské tanky a lodě. Dříve, než budou vyslány italské pozemní jednotky, můžou nyní prvotní osvojitelé vyrazit do bitvy s prémiovými vozidly, jako je například italský model P 26/40 nebo americký M26 Ariete, který byl dodán do Itálie poté, co Itálie se přidala k protistraně během II. světové války. Účastníci Navy Forces Pre-Beta testů měli také možnost si vyzkoušet mezi jinými italské torpédové lodě a také torpédoborce třídy Soldati, v novém umístění námořních sil inspirovaném Severním mořem. Další vozidla pro ostatní země War Thunder zahrnují dlouho očekávaný těžký bombardér Heinkel He 177, novou výztuž pro Rank VI, obrněné bojové vozidlo Begleitpanzer 57 a výrobní verzi japonského těžkého tanku Ho-Ri.

Vrcholem oslavy pátého výročí bude šestikolový obrněný tank M8 Greyhound (USA) a stíhací letoun I-29 (SSSR), které budou k dostání jako bezplatné exkluzivní stroje po splnění sady úkolů ve hře. Pro soutěživé hráče jsou připraveny speciální výroční turnaje s výjimečnými cenami jako jsou super-těžký tank E-100 a exkluzivní stíhací letoun typ He 162A-1 Volksjäger.

Navíc, hráči, kteří budou hrát v obdoí od 31. číjna do 6. listopadu můžou získat exkluzivní obtisky, dekorace a herní boostersy. Jak vozidla, tak i odměny jsou určené k oslavám výročí a jsou dostupné pouze v tomto období. Navíc všichni hráči mohou získat slevu až 50% v herním obchodě War Thunder.


DALŠÍ

CGwillWin