hw
Ubisoft je veľmi šťastný z predajov ich hier cez Switch

Ubisoft je veľmi šťastný z predajov ich hier cez Switch
19:12, 08.11.2017

Francúzky partner spoločnosti Nintendo Ubisoft, je už niekoľko generácií ich nových konzol štandardným podporovateľom prvej vlny takzvaných launch projektov. V prípade unikátneho systému Switch preto neváhali pripraviť zopár exkluzívnych značiek (či už obsahovo alebo portom) z ktorých najviac žiaril nedávny hit Mario + Rabbids Kingdom Battle a už vtedy bolo jasné, že neúspech s WiiU sa tentokrát už nebude opakovať.

V tejto súvislosti a v porovnaní s predajmi konzole a jej hier, sa aktuálne vyjadril s nadšením aj šéf "Ubi" Yves Guillemot. Ten je skutočne veľmi šťastný z toho ako sa predávajú ich hry prostredníctvom platformy Switch. Z ich štvrť ročnej hospodárskej správy vyplynulo, že najviac išlo duo Mario + Rabbids: Kingdom Battle a Rayman Legends, s menším príspevkom v podobe Just Dance 17 (ide mimochodom o najpredávanejšiu verziu zo všetkých konzol).

Ubisoft je tak spokojný s celkovými príjmami a teší sa na ďalšiu spoluprácu s firmou Nintendo, pri tvorení nových hier na Switch. Navyše idú vianoce a to je čas kedy sa Switch bude predávať najviac z celého roka, a v tom čase Ubisoft uvedie na scénu aj nový ročník série Just Dance.


DALŠÍ

CGwillWin