War Thunder - La Resistance

War Thunder - La Resistance
18:27, 20.12.2017

20. prosince 2017 — Společnost Gaijin Entertainment dnes vydala aktualizaci 1.75 „La Resistance” pro své bojové MMO s vozidly War Thunder. Kromě přidání více než desítky letadel, map a nové průzkumné mechaniky pro lehké tanky, přináší také aktualizace již dříve oznámený tech. strom s francouzských bojových vozidel. Navíc aktualizace připravila hru na populární Novoroční maratón, ve kterém mohou hráči získat tanky a letadla, které jsou pro tento event unikátní.

Tech. strom francouzských bojových vozidel startuje s neuvěřitelnými 35 stroji – od 1. až po 6. úroveň – od tanků z 30. let 20. století až po moderní vozidla z pozdních fází studené války. Výroba nejmodernějšího vozidla, které ve War Thunderu najdete – AMX-30V2, začala v roce 1982 a i dodnes byste ho našli ve službě v několika armádách po celém světě. Spolu s francouzskými bojovými vozidly přichází i nová mapa pro kombinované boje zvaná „Maginotova linie”, která ztvárňuje jeden ze sektorů slavného francouzského opevnění proti Německu. Najdete na ní bunkry, malé městečko i středověký hrad. Další nová mapa s názvem „Střední východ” je situována mezi rozbořené město a ropnou rafinérii, obklopenou rozpálenými pouštními písky.

Ve hře má premiéru i zbrusu nová herní mechanika průzkumu pro lehké tanky všech národů, která zásadně rozšiřuje týmovou hodnotu zmiňované třídy vozidel. Nyní mohou lehké tanky posílat informace o nepřátelských strojích spoluhráčům v týmu a také pomáhat s opravami všech spoluhráčů ve hře. Letectvo ve hře rozšířila více než desítka strojů, včetně druhoválečných dvoumotorových letounů Jak-2 a Jak-4 pro Sovětský svaz a britského Whirlwindu. Řady poválečných stíhaček Spojených států a Japonska rozšířily stroje F3D-1 Skyknight, respektive F-86-F40 Kjokkó.

U příležitosti oslav nadcházejících svátků budou moci piloti a tankisté ve War Thunderu získat unikátní prémiové stroje zdarma. Na piloty čeká americký P-40C a kořistní Fw 190 A-8 ve francouzském stromu letadel a tankisté se mohou těšit na britské obrněné auto AEK Mark II, které je vybaveno tankovou věží a také na německý Panther, maskovaný za americký stíhač tanků M10. Tyto stroje byly vytvořeny exkluzivně pro Novoroční maratón a lze je během eventu získat plněním úkolů, které budou dostupné v období od 22. prosince do 22. ledna. Mezi další odměny patří boostery, emblémy a 3d dekorace pro umístění na vozidlo.


DALŠÍ

CGwillWin