Riot oznamuje další hry z univerza LoL

Riot oznamuje další hry z univerza LoL
06:34, 17.10.2019

O přicházejícím FPS s názvem Project A vás včera informoval Jarda, v rámci oslav desátého výročí svého největšího hitu a jedné z nejhranějších her historie nebyl Project A poslední hra, se kterou studio v budoucnu plánuje přijít.

Legends of Runeterra

Karetka, bez které už se žádná pořádná franšíza neobejde, bude pochopitelně free to play deckbuildingová strategie, ve které se střetnete jeden na jednoho se soupeřem a v rámci boje po sobě budete házet jeden LoL charakter za druhým. V každém kole jste buď útočník nebo obránce, tato pozice se střídá s protivníkem po každém kole. Kouzla jsou samozřejmostí, jak útočná, tak obranná. Karty získáváte za postupování o úrovně, různými eventy a nakupujete za herní měnu, a protože hra na sebe nějak vydělávat musí, je možnost nákupu i za reálné peníze. Hra vyjde na PC a mobilních telefonech v roce 2020.

"Project L a F"

O těchto dvou hrách se zatím neví prakticky nic kromě toho, že v případě projectu L se jedná o bojovku, o které se vedly spekulace už před lety. Efko je údajně v raných stádiích vývoje a prý se na průzkum světa Runeterra budete moci vydat s přáteli, takže nějaké co-op RPG? Ani jedna hra nemá známé datum.

Klik pro zvětšení (Riot oznamuje další hry z univerza LoL)

LoL Esports Manager

V této hře, jak už název napovídá, se stanete manažerem svého vlastního esport týmu, v jehož kůži se budete starat o jeho denní činnosti, chod a celkovou prosperitu. Těšte se na reálné hráče, které znáte z místní i světové scény. Jako u předchozích dvou, datum vydání je zatím ve hvězdách.

Klik pro zvětšení (Riot oznamuje další hry z univerza LoL)

DALŠÍ

CGwillWin