Warzone bude jméno Battle Royale v MW

Warzone bude jméno Battle Royale v MW
08:14, 13.02.2020

Včera jsem psal o faktu, že Modern Warfare prakticky potvrdilo přítomnost Battle Royale režimu v intru hry a v samotném menu. Od té doby nastal vývoj, který i validoval jeden už včera uniklý obrázek (ten titulní této novinky). Battle Royale ponese na 99% jméno Warzone, protože jednomu hráči se stalo, že byl přenesen chybou do menu režimu přímo ve hře, což můžete vidět na obrázku níže.

Klik pro zvětšení (Warzone bude jméno Battle Royale v MW)

Navíc v příslušném menu byla k vidění novinka, která se jmenuje Drop Kits. Vypadá to, že se jedná o možnost nastavení nějakého startovního loadoutu ještě pro seskok do hry. Jednalo by se o novinku, protože většina BR her je postavená na tom, že seskakujeme s "holou prd..í" :)

Klik pro zvětšení (Warzone bude jméno Battle Royale v MW)

Otázkou tedy vlastně už zůstává jenom to, kdy režim do hry tvůrci vpustí. Vypadá to, že je prostě vše připraveno na blízký start a rádi bychom doufali, že to bude už brzo. Čekání na další sezónu by nám přišlo za prvé kruté a za druhé ten úvodní obrázek klade důraz na Ghosta.

Že se o BR spekuluje už dlouho víme. Všechno naznačovalo tomu, že jednotlivé mapy ve hře jsou součástí jedné obří, protože se kryjí mapy pro normální režímy, Ground War a Co-op mise. Zkoumaví lidé na internetu už dokázali z dostupných informací poskládat předpokládanou mapu a za sebe mohu říci, že vypadá obrovsky zajímavě. Podívejte sami a niže je přiložené celé téma z redditu, kde si jde přečíst víc, včetně hromady obrázků.

Klik pro zvětšení (Warzone bude jméno Battle Royale v MW)

A detailed view of the full Battle Royale map from r/modernwarfare


DALŠÍ

CGwillWin