osobnost
Josef Fares označil názov konzol Xbox Series za totálnu katastrofu

Josef Fares označil názov konzol Xbox Series za totálnu katastrofu
15:20, 18.01.2021

Jeho meno by sa vám malo spájať predovšetkým s hláškou "F.ck the Oscars", ktorá z jeho úst padla pred troma rokmi na evente The Game Awards, avšak tento štyridsaťtri ročný rodák z Libanonu je predovšetkým talentovaný režisér a herný dizajnér a hlavne autor kooperačnej bomby A Way Out.

Jeho švédske štúdio Hazelight v súčasnosti pripravuje ďalšiu zaujímavú a originálnu značku It Takes Two a aby si Josef spravil takpovediac chuť, odskočil si na rozhovor do IGN kde zvozil pod zem autorov názvu next-gen konzol Xbox Series. Series X a Series S označil za totálnu katastrofu (použil samozrejme opäť vyššie spomenutý superlatív) a zbytočné vytváranie chaosu, ktoré ide proti zákazníkovi. Súhlasíte s ním?

“That’s a fucking confusing name,” Fares said in the colorfully transcribed interview. “What the fuck’s going on with Microsoft? They’re losing it, man. What the fuck is going on? Like Series S, X, Mex, Next. I mean, who knows this? Come on. Madness. Call it the Microsoft Box and that’s it. I don’t know. It’s a total fucking mess. Trust me, even them, they’re confused in their offices. What is this X, S… I don’t know, what the fuck.”

DALŠÍ

CGwillWin