Quantic Dream se chystají na Star Wars?

Quantic Dream se chystají na Star Wars?
02:27, 20.09.2021

Zatím jde o pouhou šeptandu, lehké zachvění v Síle, ale zdá se, že je to možné. Francouzský youtuber Gautoz uvedl v jednom ze svých videí, že studio Quantic Dream, které má na svém kontu klenoty jako Heavy Rain nebo Detroit: Become Human má údajně podepsat smlouvu s Disneym. Po ukončení spolupráce se Sony, kde bylo studio vázáno třemi tituly, se jeví jako logické, že studio hledá nového dobrodince ke spolupráci.

Gautoz navíc jedním dechem dodává, že studio má plán rozšířit svým dílem universum Star Wars, které po herní stránce roky skomíralo pod bedlivým dohledem EA. Pokud by to celé byla pravda určitě by se jednalo o vzpruhu nejen pro herní část tohoto rozsáhlého vesmíru, ale i mnoho fanoušků po celém světě. Ač si můžeme myslet o nové trilogii co chceme, faktem zůstává, že tahle značka prostě stále táhne a dobře odvedená hra má kupní sílu zajištěnou davy chtivých fanoušků. Celý tento počin navíc náznakem okomentoval na svém twitterovém účtu insider Tom Henderson.

Pokud by se tedy celá věc povedla dotáhnout do konce, mohli bychom se dočkat titulu rovnajícího se dnes už legendárním Knights of the Old Republic, jejichž reinkarnace byla nedávno ohlášena pro PS5. Kromě nich se navíc dlouhodobě chystá Lego Skywalker sága, která už byla několikrát odložena nebo zatím neupřesněný open world titul od Ubisoftu. Můžeme tak jedině doufat, že se nám dostane kvalitních titulů. Ať vývojáře provází Síla.


DALŠÍ

CGwillWin