Elden Ring je podľa médií prelomovým dielom v otvorenom svete

Elden Ring je podľa médií prelomovým dielom v otvorenom svete
08:58, 24.02.2022

Japonský FromSoftware sa už zajtra postará o vydanie svojej dlho pripravovanej akčnej RPG Elden Ring, kde príbeh hojne podporila aj myseľ známeho spisovateľa George R. R. Martina a keďže očakávania boli obrovské už v čase pred pádom embarga na recenzie, ich následné vypustenie to celé len umocňuje.

Stručne povedané; padajú desiatky. Je ich toľko, že to nemá ani zmysel teraz separátne publikovať, ostatne počkajte si na náš test (ak vás to zaujíma) a uvidíte, či sa k tej plejáde desiatok pridáme. Tak či onak, svetové médiá uvádzajú súhrne niekoľko zhodných charakteristík a podľa všetko sa evolúcia "Souls" žánru prechodom do otvoreného sveta skutočne podarila a to ešte viac než sme dúfali.

Elden Ring je obrovský a plný krásnych výhľadov na temné fantasy prostredie. Elden Ring je skutočnou výzvou plnou emócií s akou sa hráč musí doslova popasovať. Elden Ring prepisuje normy otvorenej mapy a pridáva nápady aké tu ešte neboli. Elden Ring vás donúti plakať a rovnako tak sa radovať a prináša zadosťučinenie aké si v hrách málokedy môžeme užívať. A tak ďalej a tak podobne.

Ak sa čísla neprestanú držať v maximálnych reláciách, Elden Ring sa stane najlepšie hodnotenou hrou celej histórie a preskočí tak napríklad posledný diel série The Legend of Zelda, ktorý do sandbox koncepcie priniesol rovnako neočakávaný a svieži vietor.


DALŠÍ

CGwillWin