hw
Bang & Olufsen predstavil novú verziu svojho herného headsetu

Bang & Olufsen predstavil novú verziu svojho herného headsetu
11:18, 08.03.2022

Dánsky high-end výrobca audio techniky s takmer storočnou tradíciu, Bang & Olufsen, aktuálne predstavil novú verziu herných slúchadiel Beoplay Portal. Ide o headset plne kompatibilný s PC a konzolami značky PlayStation ako aj s mobilnými telefónmi. Medzi kľúčové vlastnosti celoplošných slúchadiel (40mm meniče), okrem prepracovaného zvuku, patrí 42 hodinová výdrž batérie a ANC. Viac už vám povie tlačová správa pod čiarou ale ak by ste ju chceli preskočiť a dostať sa rovno ku cenovke, tak Beoplay Portal vás prídu na sumu 499 Euro.

Klik pro zvětšení (Bang & Olufsen predstavil novú verziu svojho herného headsetu)

Spoločnosť Bang & Olufsen dnes predstavila novú edíciu oceňovaných bezdrôtových herných slúchadiel Beoplay Portal. Táto edícia slúchadiel Beoplay Portal je teraz plne kompatibilná s PC a konzolami PlayStation, ako aj s mobilnými zariadeniami, čo predstavuje podstatné rozšírenie možností pripojenia na popredné svetové platformy. Jedinečná ponuka dvojitej dokonalosti pri hraní hier a každodennom používaní, ktorá pôvodne priniesla Beoplay Portal na trh, je stále silná, zatiaľ čo pridanie rozšírenej konektivity, nového bezdrôtového kľúča a vylepšenej výdrže batérie až 42 hodín zaručuje, že Portal je dokonalé audio riešenie z jedného produktu, určené pre život.

"Od svojho uvedenia na trh v marci 2021 sa Beoplay Portal stal vysoko oceňovaným produktom, ktorý otvoril dvere spoločnosti Bang & Olufsen novej skupine spotrebiteľov. Nová edícia sa zameriava na viac platforiem, aby posilnila naše väzby s hráčskou komunitou, a znamená, že môžeme do rodiny B&O privítať viac ľudí," hovorí Dorte Vestergaard, riaditeľ kategórie spoločnosti Bang & Olufsen: "Kombinácia špičkového zvuku, bezkonkurenčného štýlu a bezproblémovej konektivity robí z Portalu ideálne riešenie pre spotrebiteľov, ktorí chcú mať v jednej náhlavnej súprave pokryté všetky spôsoby použitia. Sme nadšení, že môžeme nadviazať na počiatočný úspech a pokračovať v expanzii v oblasti hier."

Či už hráte hry na PlayStation, PC alebo mobilných zariadeniach, nová edícia Beoplay Portal teraz uspokojí všetky osobné preferencie s bohatým zvukovým zážitkom a štýlovým dizajnom, ktorý tomu zodpovedá. Sústava mikrofónov s formovaním lúča izoluje a zosilňuje hlas používateľa a zároveň potláča hluk v pozadí - vytvára virtuálnu ruku Boom Arm™, ktorá eliminuje potrebu fyzickej ruky. To zase znamená, že zatiaľ čo herné využitie Portalu je neobmedzené, slúchadlá možno nosiť aj na každodenné počúvanie a aktivity. Táto edícia slúchadiel Beoplay Portal ponúka výrazné zvýšenie výdrže batérie, ktorá poskytuje až 42 hodín nepretržitého hrania s použitím technológie Bluetooth a aktívneho potlačenia hluku (+18 hodín); alebo 19 hodín bezdrôtového hrania s aktívnym potlačením hluku (+7 hodín).

Klik pro zvětšení (Bang & Olufsen predstavil novú verziu svojho herného headsetu)

Úplne nová edícia Beoplay Portal, ktorá ponúka bezdrôtové 2,4 GHz pripojenie pre PC a PlayStation, rozširuje svoje možnosti a stáva sa dokonalým zvukovým riešením pre celosvetovo najpopulárnejšie herné platformy. Vďaka duálnemu audio streamu je Portal navrhnutý na jednoduché a sofistikované pripojenie - či už pri hraní hier, počúvaní hudby alebo pri telefonovaní. Uvedenie nového bezdrôtového kľúča umožňuje rýchlejšie pripojenie cez PC, PlayStation alebo akékoľvek iné vstupné zariadenie USB-C s plynulým prechodom medzi bezdrôtovým a káblovým používaním. Keďže mobilné hranie rozširuje svoju rozšírenosť na trhu, Beoplay Portal je navrhnutý tak, aby vyhovoval aj týmto používateľom, a to vďaka technológii Bluetooth 5.1 s aptX™ Adaptive pre hranie na cestách.

Beoplay Portal, vyladený uznávanými akustikmi spoločnosti Bang & Olufsen, poskytuje bohatý zvukový zážitok a prináša vysokú úroveň detailov a nuáns. Dva špeciálne navrhnuté 40 mm meniče s neodymovými magnetmi zabezpečujú presnú a vernú akustickú reprodukciu. A vďaka technológii Dolby Atmos pre slúchadlá Beoplay Portal ponúka aj virtualizovaný priestorový zvuk, ktorý hrám, filmom a hudbe dodáva vrstvy hĺbky a textúry.

Zvukový výkon slúchadiel Beoplay Portal ďalej vylepšuje nová generácia technológie adaptívneho aktívneho potlačenia hluku. Pomocou kombinácie spätnej ANC a spätnej ANC umožňuje Beoplay Portal používateľom plne sa ponoriť a vychutnať si každý detail aj v hlučnom prostredí. Pridanie funkcie Own Voice umožňuje používateľom počuť vlastný hlas a zároveň potláča vonkajšie zvuky, čím poskytuje sústredenie a detaily, ktoré si každý herný zážitok zaslúži.

Beoplay Portal, ktorý navrhol Jakob Wagner v spolupráci s dizajnérskym tímom Bang & Olufsen, je k dispozícii v troch atraktívnych farebných prevedeniach: Čierna antracitová, sivá hmla a námornícka. Náušníky sú vybavené hliníkovými diskami citlivými na dotyk s ohromujúcim gradientným efektom, vyrobenými pomocou patentovanej techniky eloxovania.

Slúchadlá Beoplay Portal, navrhnuté na dlhšie nosenie, majú náušníky podporujúce čeľuste, ktoré sú vyrobené z pamäťovej peny obalenej jahňacinou. Na zadnej strane každého vankúšika je jemný výstupok, ktorý sa prispôsobí tvaru hlavy používateľa, čím zvyšuje pohodlie a eliminuje únik zvuku. Vnútorná čelenka je vybavená odsadeným polstrovaním navrhnutým na zmiernenie tlaku na hornú časť hlavy. Toto polstrovanie je pokryté vysokokvalitnou textíliou z bambusových vlákien, ktorá bola vybraná pre svoju odolnosť a priedušnosť. A vďaka hmotnosti iba 279 gramov patria slúchadlá Beoplay Portal medzi najľahšie v kategórii bezdrôtových slúchadiel, čo je ideálne na hodiny nepretržitého používania.


DALŠÍ

CGwillWin