Octopath Traveler II se prezentuje v demoverzi

Octopath Traveler II se prezentuje v demoverzi
09:34, 10.02.2023

Společnost Square Enix dnes oznámila vydání hratelné demoverze připravovaného titulu Octopath Traveler II pro Nintendo Switch, konzole PlayStation 5 (PS5™), PlayStation 4 (PS4) a PC prostřednictvím služby STEAM. Demo Octopath Traveler II Prologue umožňuje hráčům vybrat si kteréhokoli z osmi protagonistů a hrát až tři hodiny. Uložená data se přenesou i do plné hry, která vychází 24.2.2023.

Ve hře Octopath Traveler II se hráči vydají na vzrušující cestu zbrusu novým světem Solistia. Tento díl, vyvinutý stejným týmem, který stojí za oblíbenou původní hrou, jíž se po celém světě prodalo více než tři miliony kopií, vylepšuje ikonické vizuální zpracování série v HD-2D: působivá kombinace retro 2D postav v nádherném 3D světě.

Díky novému příběhu, postavám a funkcím je hra ideálním vstupem pro nováčky v sérii a zároveň zachovává kouzlo původní hry pro zkušené hráče. Hráči se mohou těšit na sledování cesty osmi odlišných protagonistů, kteří prozkoumávají zemi a zdolávají nepřátele ve strategických tahových bitvách na dobrodružství, které je jim vlastní.


DALŠÍ

CGwillWin