Warhammer III Říše nesmrtelných k dispozici všem hráčům

Warhammer III Říše nesmrtelných k dispozici všem hráčům
14:39, 16.02.2023

SEGA Europe Limited a Creative Assembly Ltd. dnes oznámily, že v rámci ročního výročí hry Total War: Warhammer III je režim kampaně odehrávající se v celém světě této strategické hry pod názvem Říše nesmrtelných nyní k dispozici všem, kdo hru vlastní. Zároveň s tím studio vydalo zbrusu novou upoutávku pro tento režim, která předznamenává nadcházející industriální temnotu, jež v roce 2023 pohltí svět Warhammeru.

ŘÍŠE NESMRTELNÝCH NYNÍ K DISPOZICI PRO VŠECHNY MAJITELE HRY WARHAMMER III

Říše nesmrtelných přichází dnes spolu s aktualizací na verzi 2.4, která je dostupná všem majitelům hry Total War: Warhammer III. Veškerý zakoupený obsah z této série je nyní možné používat v režimu Říší nesmrtelných a nevyžaduje vlastnictví her Total War: Warhammer a Total War: Warhammer II.

„Už se nemůžeme dočkat, až v rámci oslav ročního výročí přivítáme další hráče do chaotického světa v režimu Říše nesmrtelných,“ řekl vedoucí vývoje hry Richard Aldridge. „Byla to pro tým obrovská výzva, ale jsme rádi, že se nám podařilo zjednodušit přístup k tomuto režimu na začátku naší vzrušující cesty vývojem DLC.“

Více informací o změnách v dostupnosti obsahu Říše nesmrtelných najdete na naší stránce s nejčastějšími dotazy.

Říše nesmrtelných je rozsáhlý kampaňový režim pro Total War: Warhammer III, který spojuje legendární šlechtice, herní mechaniky, válečné jednotky a mnoho dalšího z celé trilogie do jednoho kolosálního režimu rozprostírajícího se v obrovském světě Warhammeru. Přináší ty nejúplnější a nejucelenější zážitky ze strategie her Warhammer, jaké kdy vznikly.

11 MILIONŮ ODEHRANÝCH KAMPANÍ ŘÍŠE CHAOSU ODE DNE VYDÁNÍ

Rok po interdimenzionální invazi říší Chaosu poodhalil tým vývojářů Total War: Warhammer III statistiky a trendy ze hry*. Kislevská carevna Katarin je nejhranější a nejúspěšnější postavou kampaně Říše Chaosu, upíří hrabata jsou nejúspěšnější rasou online bitev a celková doba odehraná v kampani je odhadem 4 743 let (zhruba tolik let je od nás vzdálena doba bronzová).

*Tyto statistiky nezahrnují čísla z kampaňového režimu Říše nesmrtelných, která byla vydána na konci loňského roku (odkaz)

Kampaň Říše Chaosu:
Počet odehraných kampaní Říše Chaosu: 11 358 771
Celkový odehraný čas: 41 556 064 hodin neboli 4 743 let

Nejúspěšnější legendární šlechtic: Carevna Katarin (Ledový dvůr – Kislev)

Nejhranější legendární šlechtici:
Carevna Katarin (Kislev)
Miao Ying (Velká Kataj)
Princ démonů (Legie Chaosu)
Skarbrand (Vyhnanci Khorna)
Kairos Tkadlec osudu (Tzeentch)

DALŠÍ

CGwillWin