akce
Roztomilá budovateľská stratégia Fabledom vychádza už čoskoro

Roztomilá budovateľská stratégia Fabledom vychádza už čoskoro
10:34, 30.03.2023

Nezávislé vývojárske štúdio Grenaa Games v spolupráci s vydavateľom Dear Villagers s radosťou oznamuje, že ich rozprávková hra Fabledom sa 13. 4. 2023 v rámci vydavateľského týždňa Dear Villagers dostane do Steam Early Access. Pripravte sa na najútulnejší pohľad na budovanie vlastnej zakliatej dediny!

Fabledom sa odohráva v rozprávkovom kráľovstve trollov, rytierov a princezien a ponúka nenáročný, relaxačný prístup k budovaniu miest. Vytvorte si osadu od základov a naplňte ju hradmi, kasárňami, farmami, poľami, domami a ďalšími objektmi. Prispôsobte si budovy podľa svojich predstáv vďaka množstvu dostupných dekorácií a pomôcok a vytvorte tú najútulnejšiu a najfunkčnejšiu dedinu v celej krajine!

Ako vo všetkých dobrých rozprávkach, aj tu sa na obzore črtá niečo zlé, takže budeš musieť opevniť svoju pevnosť a bojovať so susednými kolóniami o vládu nad kráľovstvom! Zostavte armádu, vyberte si svojho šampióna a bráňte svoje kráľovstvo pred zlými susedmi a prisluhovačmi. Alebo sa vydajte na cestu a dobývajte tým, že pošlete svojho hrdinu bojovať vo vašom mene v rámci mocnej výpravy za zbieraním epickej koristi a výbavy!

Nájdite si krásneho princa alebo princeznú a vezmite sa z lásky, alebo pre peniaze. Diplomacia je vo feudálnych časoch na prvom mieste a rozsiahla mechanika vyjednávania v hre Fabledom vám umožní spojiť sa pre spoločný záujem - alebo sa stretnúť v boji o nadvládu. Romantika bude výrazne formovať spôsob, akým hráte a komunikujete so svojimi susedmi, a každé dvorenie prináša nové spôsoby, ako vytvoriť svoju dedinu ako dôležitú pre región.

"Hratelná ukážka hry Fabledom sa minulý mesiac počas Steam Next Festu VELMI dobre ujala, takže vieme, že mnohí z vás sa tešia, až si hru viac užijú," povedal Max Nielsen, majiteľ/vývojár hry Grenaa Games. "Našťastie nebudete musieť čakať príliš dlho. Nemôžeme sa dočkať, čo si o zostavení Early Access myslíte, a tešíme sa na spoluprácu s vami všetkými pri ďalšom vývoji hry Fabledom!"
"Fabledom bol jedným z našich najočakávanejších titulov a bolo pre nás obrovskou radosťou sledovať, ako ho hráči objavujú po prvýkrát," povedal Guillaume Jamet, vedúci vydavateľstva Dear Villagers. "S hrou Fabledom sme chceli hráčom ponúknuť útulnú, pohodovú hru, pri ktorej si môžu oddýchnuť, a teší nás, že toľko ľudí si ju naozaj obľúbilo!"

DALŠÍ

CGwillWin