Legend Bowl prináša poctivý retro simulátor amerického futbalu aj na konzoly

Legend Bowl prináša poctivý retro simulátor amerického futbalu aj na konzoly
16:56, 19.07.2023

LEGEND BOWL, nezávislá hra amerického futbalu s hĺbkovou simuláciou, má po dlhom očakávaní fanúšikov športových a retro hier potvrdený dátum vydania pre všetky konzoly - PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S a One a Nintendo Switch - na 9. 8. 2023. LEGEND BOWL ponúka jedny z najhlbších simulačných prvkov, aké sme v rámci tohto žánru kedy videli, a je absolútne nabitá funkciami. LEGEND BOWL, ktorý je označovaný za duchovného nástupcu hry Tecmo Bowl, v sebe spája retro aj moderné futbalové cítenie a je tou správnou hrou pre tých, ktorí si potrebujú podrbať svrbenie po hlboko prepracovanej simulácii.

Vlajkovou loďou hry Legend Bowl je plnohodnotný režim FRANCHISE, ktorý hráčom dáva pocit, že sedia na trénerskom kresle, po ktorom dozaista túžia. Vytvorte si vlastného trénera (alebo si ho vyberte z ligy), vyberte si jeden z 32 jedinečných tímov, ktoré chcete viesť, a potom ich veďte cez postupný kompletný 17-týždňový rozvrh. Spravujte zariadenia štadiónov, súpisky tímov a potreby hráčov a čeľte dotieravým otázkam reportérov na spravodajských portáloch. K dispozícii je aj kompletná medzisezóna, v ktorej svoj tím prevediete odchodmi do dôchodku, voľnými hráčmi, ich progresom a kompletným 7-kolovým draftom. Legend Bowl vás postaví do centra diania a vy budete musieť riadiť súhru svojho kádra a hráčov, aby ste vybudovali legendárny tím.

"LEGEND BOWL bol tvrdým orieškom. Ľudia si myslia, že pixel art a retro hry sú vecami z éry, keď bol výkon hardvéru obmedzený, takže by dnes nemali predstavovať problém, ale nakoniec si hra vyžiadala monumentálne množstvo práce - celkovo viac ako 7 miliónov riadkov kódu, aby fungovala a bola optimalizovaná na konzole, pričom takmer na všetkých sa podieľal výkonný riaditeľ našej spoločnosti Joseph Brown. Na hru LEGEND BOWL sa čakalo veľmi dlho a my oceňujeme trpezlivosť všetkých, kým sme hru dostali do dobrého stavu, a teší nás, že si ju ľudia čoskoro vyskúšajú."

Bez ohľadu na režim je kľúčové ovládanie a prispôsobenie hráča. V hre LEGEND BOWL si budete môcť plne prispôsobiť hráčov, trénerov a tímy a vytvoriť si vlastnú ligu snov. Vyberte si z množstva účesov, tvárí, šiltoviek, náušníc, klobúkov, čeleniek, rukavíc a ďalších prvkov a vytvorte si takú jedinečnú súpisku, akú si len dokážete vysnívať. Pokiaľ ide o pozornosť venovanú detailom, na ničom sa nešetrí. Realistické počasie doplnené systémom osvetlenia s časovým cyklom vám umožní pocítiť chlad alebo teplo na ihrisku. Jasno, zamračené, dážď alebo sneh, s tým všetkým sa budete musieť popasovať. Ponuka štatistík priamo na ihrisku, polčasové štatistiky, štatistiky na konci zápasu, umenie na ihrisku, živí rozhodcovia, reťazový gang, maskoti, reklamy, fanúšikovia a ďalšie prvky vás vtiahnu do hry a prenesú vás na štadión!

Ak si chcete zahrať viac v režime drop-in, v režime exhibície si môžete jednoducho vybrať ľubovoľné 2 tímy a postaviť sa im buď ako človek proti CPU, človek proti človeku, alebo len sledovať, ako lietajú iskry ako CPU proti CPU! Hrať môžete až so 4 hráčmi lokálne. K dispozícii sú aj turnaje v štýle bracket, v ktorých sa 16 tímov snaží umiestniť na vrchole. Momentum a váha vám umožní pocítiť dopad každého zákroku, pádu alebo kopu a oživí bitku na ihrisku. Starostlivo vybalansované tak, aby sa optimálne spojila zábava v arkádovom štýle s realistickými/simulačnými hernými mechanikami, do hry vstupuje rýchlosť, obratnosť, zrýchlenie a ďalšie vlastnosti.


DALŠÍ

CGwillWin