Již si můžete pořídit Assassin's Creed Nexus VR

Již si můžete pořídit Assassin's Creed Nexus VR
02:05, 21.11.2023

Ubisoft oznámil, že Assassin's Creed® Nexus VR, první VR titul z více než 200 milionů prodaných kusů série Assassin's Creed, je nyní k dispozici exkluzivně na platformě Meta Quest, která zahrnuje Meta Quest 2, Meta Quest 3 a Meta Quest Pro.

Poprvé v sérii Assassin's Creed se hráči budou moci vtělit do tří různých asasínů z pohledu první osoby ve třech různých časových obdobích a fyzicky provádět ikonické akce Assassin's Creed, jako je ovládání skryté čepele, prozkoumávání měst z výšky pomocí parkouru, zapojení do boje a zvládnutí stealthu. Ve hře Assassin's Creed Nexus VR je hráč elitním hackerem v utajení a pracuje pro Abstergo. Pod velením Dominiky Wilk, výkonné ředitelky Absterga, kterou namluvila a ztvárnila Morena Baccarin, se ponoří do vzpomínek tří ikonických asasínů - Ezia Auditore da Firenze, Connora Kenwaye a Kassandry -, kteří zkřížili své cesty s artefakty, jež Abstergo hledá.

Assassin's Creed Nexus VR přivádí hráče zpět do tří ikonických prostředí z franšízy, kde budou objevovat nevyřčené příběhy Ezia v italské renesanci, Kassandry v Aténách ovládaných "třiceti tyrany" a Connora během americké revoluce, aby odhalili tajemství ukrytá v jejich vzpomínkách.


DALŠÍ

CGwillWin