Dragon Quest Monsters: The Dark Prince je v prodeji

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince je v prodeji
14:28, 01.12.2023

Společnost SQUARE ENIX dnes uvedla na trh hru Dragon Quest Monsters: The Dark Prince, nejnovější RPG ze série Dragon Quest Monsters. Dragon Quest Monsters: The Dark Prince je nyní k dispozici celosvětově, exkluzivně pro Nintendo Switch.

Ve hře Dragon Quest Monsters: The Dark Prince se Psaro musí stát krotitelem příšer, verbovat je a bojovat po jejich boku ve fantastickém světě Nadiria, kde na tebe čekají řeky bublající lávy, tajemné starobylé ruiny a stoupající věže. Hra Dragon Quest Monsters: The Dark Prince obsahuje více než 500 jedinečných příšer, s nimiž můžete bojovat, verbovat je a trénovat, spolu s online bitvami, měnícími se ročními obdobími a přepracovaným systémem syntézy.

Systém syntézy se do série vrací v nové a rozvinuté podobě a nabízí hráčům možnost objevovat nové kombinace příšer s jejich vlastními vrozenými schopnostmi. Fanoušci pak mohou své příšery vyzkoušet v jedné ze dvou bojových arén - v Endor Colosseum v lidském světě Terrestria a v Maulosseum v říši příšer Nadiria. Klíčem k vítězství je použití správné kombinace příšer, bojové taktiky, dovedností, kouzel, posilovačů atributů a doplňků.


DALŠÍ

CGwillWin