hw
Unikátny Playdate si viete objednať aj k sebe domov

Unikátny Playdate si viete objednať aj k sebe domov
08:04, 19.02.2024

Playdate je skutočne jedinečný herný vreckový systém, ktorý je, podľa slov jeho strojcov, reálnou oslavou videohier. Je žltý. Zmestí sa vám do vrecka. Obsahuje hry od úžasných tvorcov, má krásnu čiernobielu obrazovku a áno, má aj kľučku.

Koncept Playdate, ktorý s veľkým dôrazom na detail a s citom vytvoril vývojár aplikácií a vydavateľ videohier Panic, dúfa, že zachytí ducha nekonečných možností a vzrušenia, ktoré nám hry dávajú od začiatku samotnej histórie. Kolekcia titulov Playdate poteší hráčov svojou vynaliezavosťou a dôvtipom. A okrem toho, že Playdate predstavuje hráčom úplne nové hry, nabáda ľudí aj k vytváraniu vlastných nápaditých projektov a interaktívneho softvéru pomocou súboru jednoduchých vývojových nástrojov.

Playdate bol skrátka vytvorený len a čisto pre zábavu. A teraz tie podstatné správy. Playdate si aktuálne viete objednať s dovozom aj na lokálne územie (Slovensko, Česká republika) s tým, že samotný handheld stojí cca 200 Dolárov a dodanie na naše územie aj s daňou cca 66 Dolárov. Objednávajte pod týmto odkazom.


DALŠÍ

CGwillWin