Teenage Mutant Ninja Turtles se v nové sezóně připojují k World of Tanks

Teenage Mutant Ninja Turtles se v nové sezóně připojují k World of Tanks
16:29, 29.02.2024

World of Tanks spojil síly s naší oblíbenou hrou Half Shell: The Teenage Mutant Ninja Turtles! Želví sezóna Battle Pass-TMNT Pass, která čerpá inspiraci z klasického animovaného seriálu z konce 80. let, se rozvine do tří kapitol plných výzev a odměn plných mutantů a bude probíhat od 6. března do 5. června.

Během hraní sezóny budou tankisté moci získat tematické odměny inspirované ságou TMNT, včetně exkluzivních progresivních stylů, týmu Teenage Mutant Ninja Turtles, skutečně skvělé reportérky April O'Neilové a jejich protivníků Trhače, Bebopa, Rocksteadyho a Kranga jako členů posádky - všichni s jedinečnými hlasy.

Základní vozidla této sezóny, která šokují skořápkou, projdou radikální proměnou a získají vzhled ve stylu želvoviny: tank BZ-75 získá charakteristický progresivní 3D styl "(shred tread)", tank Manticore předvede progresivní 3D styl "(technodrome)" a tank TVP T 50/51 se bude pyšnit progresivním 3D stylem "Party Wagon". Pro tento Battle Pass budou k dispozici také speciální balíčky. V jednom z nich se objeví statečná reportérka April O'Neilová jako členka posádky s unikátním hlasovým doprovodem. Tento balíček poskytuje přístup k řadě speciálních misí, za které získáte úžasný progresivní 2D styl "Turtle Power!" a další cenné herní dobroty.

Od 19. března navíc mohou členové Prime Gaming získat exkluzivní balíček se Splinter Commanderem, jedinečným 2D stylem tanku, tematickým obtiskem a speciální medailí.


DALŠÍ

CGwillWin