Prvý gameplay trailer na Perfect Dark vyzerá úžasne

Prvý gameplay trailer na Perfect Dark vyzerá úžasne
11:25, 10.06.2024

Joanna Dark sa vracia na scénu v neočíslovanom pokračovaní a tentokrát ide o plnohodnotný reboot v podaní štúdií The Initiative a Crystal Dynamics. O existencii nového dielu série Perfect Dark sme vedeli už dávno, avšak práve včera sme mali možnosť vôbec prvýkrát vidieť prvé gameplay zábery v rámci Xbox eventu a musím povedať, že výsledný dojem prekročil veľké očakávania novinárskej ale aj fanúšikovskej základne.

V blízkej budúcnosti zasiahne Zem séria globálnych katastrof, ktoré privedú ekosystémy na celom svete na pokraj kolapsu. V úplne novej hre Perfect Dark zažijete cestu Joanny Dark, elitnej agentky spoločnosti DataDyne, ktorá pátra po najhľadanejšom zločincovi na svete, Danielovi Carringtonovi, aby odhalila záhady stojace za technologickými objavmi, ktoré by mohli ohroziť životy miliónov ľudí.

Nový trailer nám ukázal Joannin zostup do prostredia Káhiry, ponúkol nám pohľad na záhady, ktoré sa skrývajú za týmto ekologickým sci-fi príbehom z blízkej budúcnosti, a predstavil nám hru, ktorá spája plynulé prechádzanie, gadgety, boj na blízko, streľbu, stealth a ďalšie prvky, aby vytvorila dokonalý zážitok tajného agenta.


DALŠÍ

CGwillWin