Příběh a postavy v Gundam Breaker 4

Příběh a postavy v Gundam Breaker 4
13:52, 18.06.2024

GUNDAM BREAKER 4, hack-and-slash looter hra, která vyjde 29. srpna 2024 na Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC přes Steam.

Ve hře GUNDAM BREAKER 4 se hráči ocitnou v nejnovější evoluci simulátoru Gunpla Battle, kde se mohou setkávat online, chatovat a komunikovat s ostatními, což programu umožní dosáhnout nebývalého úspěchu. Příběh se odvíjí jako tato nová verze simulátoru, nazvaná GUNPLA Battle Blaze: Beyond Borders (neboli GB4) která vstupuje do fáze beta testování, kterého se hlavní hrdina zúčastní. Hlavní hrdina se setkává s Tao, velmi znalým, ale nezkušeným uživatelem s láskou k SD Gundam, a Linem, začátečníkem se soutěživým duchem. Všichni tři vytvoří klan a začnou procházet bitvy, v nichž potkávají nové spojence i soupeře. Jak postupují po žebříčku, dostanou se nakonec až do "Bitevního turnaje", největší události ve hře.

Kromě Taa a Lina se do příběhu hry zapojí i protagonisté jako Reco, postava s umělou inteligencí, která roznáší zprávy a organizuje akce, Mister Gunpla, komentátor a moderátor akcí GB4, a Misa, veteránka, která vedla tým Ayato Shopping District Gunpla ve hře GUNDAM BREAKER 3. Hra GUNDAM BREAKER 4 umožní hráčům upravit si své Gunply pomocí více než 250 základních sad, dílů, které lze získat porážením nepřátel, a bitev, v nichž se objeví Gunply různých velikostí.

Probojujte se misemi, v nichž se budete hackovat, sekat a střílet skrz hordy nepřátelských mechů, odlamovat součástky a sbírat a vylepšovat sady. GUNDAM BREAKER 4 přináší do série zbrusu nový prvek, kdy hráči budou moci při hledání nejlepších součástek pro sestavení dokonalého Gunpla používat dvě různé zbraně pro unikátní komba. Mezi bitvami mají hráči přístup do robustní mecha garáže, kde mohou své výtvory upravovat pomocí nových dílů i barev, aby vytvořili dokonalého mecha pro fanoušky Gundamu.

Další zbrusu novou funkcí, která je v GUNDAM BREAKER 4 jedinečná, je režim diorama. Vytvářejte propracované scénáře s různým pozadím, prvky prostředí a speciálními efekty a poté umístěte libovolné výtvory Gunpla, abyste zachytili dokonalou pózu.


DALŠÍ

CGwillWin