Black Myth: Wukong ďalej očaruje, sledujte nové videá

Black Myth: Wukong ďalej očaruje, sledujte nové videá
16:28, 01.07.2024

Po štyroch rokoch od ohlásenia sa náročnosťou evidentne poctivá akčná RPG Black Myth: Wukong od štúdia Game Science, dostane von už budúci mesiac - na PlayStation 5 a PC príde 20. 8. 2024 s tým, že Xbox Series X/S dátum nateraz známy stále nie je. Je zaujímavé, že ani takto krátko pred vydaním, sa kvalita gameplay záberov nijako zásadne nezhoršuje a ak to, čo sledujeme bude skutočne realitou, čaká nás vydanie potencionálneho čierneho koňa roku 2024. Veď si pustite dvojicu ukážok nižšie a uvidíte.

Black Myth: Wukong je akčná RPG hra vychádzajúca z čínskej mytológie. Príbeh je založený na Ceste na západ, jednom zo štyroch veľkých klasických románov čínskej literatúry. V úlohe Osudom určeného sa vydáte v ústrety výzvam a zázrakom, ktoré vás čakajú, aby ste odhalili zastretú pravdu pod závojom slávnej legendy z minulosti.

Zaklínadlá, premeny a magické nápoje rôznych efektov, v ktorých niektoré pôsobia proti, zatiaľ čo iné ich zosilňujú, sú už dlho ikonickými bojovými prvkami čínskej mytológie. Ako Vyvolený môžete okrem ovládania rôznych bojových techník aj ľubovoľne kombinovať rôzne kúzla, schopnosti, zbrane a vybavenie, aby ste našli víťaznú stratégiu, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu štýlu boja.


DALŠÍ

CGwillWin