Ikonické zbraně a zajímavé prostředí ve Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ikonické zbraně a zajímavé prostředí ve Warhammer 40,000: Space Marine 2
09:44, 23.07.2024

Společnosti Focus Entertainment a Saber Interactive v krátkých videích přibližují akční hru Warhammer 40,000: Space Marine 2, ve které se hráči chopí role vesmírného mariňáka, brutálního Císařova válečníka s nadlidskými schopnostmi. Jako legendární vesmírný mariňák Titus se postaví na odpor hrůzám z hlubin galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách a natřou jim to svými smrtícími dovednostmi a devastujícími zbraněmi, jako jsou ikonický řetězový meč a těžký bolter.

Rotomeč je nejznámější zbraní pro boj zblízka. Řetězením útoků můžete zničit nepřátelský oddíl a roztrhat protivníky na kusy. Když selže kontaktní boj, nastoupí těžký bolter. Ten je díky velkorážovému střelivu a velkokapacitnímu zásobníku vhodný k podpoře pěchoty. Ve schopných rukou se promění v ničivou zbraň proti tyranidským rojům i silně obrněným nepřátelům.

Třetí krátké video ukazuje planetu Kadaku. Pomozte odrazit invazi tyranidů v bahnitých lesích a drsném terénu se smrtelně nebezpečnou faunou a flórou... a roztroušenými imperiálními pevnostmi.

Warhammer 40 000: Space Marine 2 vychází 9. září 2024 s českými titulky na PlayStation 5, Xbox Series a digitálně na PC. Předobjednejte si Warhammer 40,000: Space Marine 2 Standard Edition a získejte DLC Macragge’s Chosen. DLC Macragge’s Chosen obsahuje ultramariňáky inspirovanou sadu skinů pro bolterovou pušku, řetězový meč a nárameník Crux Terminatus. K dispozici je také Gold Edice s předběžným přístupem 4 dní a Season Pass.


DALŠÍ

CGwillWin