Bola ohlásená akčná adventúra The Legend of Baboo

Bola ohlásená akčná adventúra The Legend of Baboo
09:16, 18.10.2024

Vydavateľstvo Midwest Games v spolupráci s vývojárskym štúdiom Permanent Way Entertainment s hrdosťou oznamuje hru The Legend of Baboo a to počas včerajšieho Xbox Partner Preview. Srdcervúca akčná adventúra The Legend of Baboo, ktorej ústrednou postavou je chlapec a jeho pes, vychádza na PC so systémom Windows prostredníctvom služby Steam a na konzoly Xbox One a Series S|X v roku 2025.

Hra The Legend of Baboo je inšpirovaná bájkami, ktoré sa dedia z generácie na generáciu, a hráči sa v nej vydávajú na strastiplnú výpravu s cieľom zachrániť chlapcovu rodinu pred mystickými silami prastarého zla. Počas cesty hrajte za mladého hlavného hrdinu Sepehra aj jeho milého psa Babooa a využite silu ich puta na záchranu ľudí a miesta, ktoré majú najradšej.

Využite Sepehrovu magickú palicu a Babuove pazúry a schopnosť superštekania na boj proti démonickým útočníkom vrátane stretnutí s nadpozemskými bossmi! Hojdajte sa, skáčte, šplhajte a jazdite na Babooovi cez čarovné a dychberúce prostredia. Riešte hádanky a postupujte cez nebezpečné výzvy naprieč čiernymi lesmi, hučiacimi vodami, prekliatymi púšťami a zamrznutými krajinami.


DALŠÍ

CGwillWin